Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A nárcisztikus abuzálásból...

A nárcisztikus abuzálásból adódó dühöt mivel tudnám levezetni?

Figyelt kérdés

Az elköltözés jelenleg nem opció, nyilván az a végső cél, de az nem mostanában lesz.

Apámnak nem tudok megfelelő nárcisztikus ellátmányt adni, így folyamatosan abuzál.. és meg fogok őrülni az ünnepek alatt..

Legszívesebben felrobbannék dühömben..

Kérem csak olyanok válaszoljanak, akik ismerik az nárcisztikus személyiségzavart, és az ilyesfajta abúzust.

Aki élt/él ilyen szülővel az mivel tudta magát lenyugtatni? 🥹

ma 13:56
 1/8 anonim válasza:
Intevertált vagy vagy extrvertált? Ettől függ alapvetően, hogy mi tölt fel.
ma 14:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Bezárkózol, elmész otthonról, nem reagálsz. Minél kevesebb kapcsolat, hogy ne tudjon felhúzni.
ma 14:21
 3/8 A kérdező kommentje:

#2 Ezt szoktam csinálni, próbálom kerülni a kontaktot, csak nem mindig lehet.

Ma is pont sikerült felidegesítenie, és már többször is volt ilyen az évek alatt

Volt, hogy már azon agyaltam anno, hogy megölöm, de próbáltam ilyenkor lecsitítani magam, magamba fordítottam az egészet

Amikor utánakutattam ennek az egész nárcisztikus dolognak, akkor jöttem rá, hogy sok az elfojtott dühöm..

azért is keresek inkább erre valami megoldást

Mert alapvetően egy rettentő békés ember vagyok.. de van ami kihozza belőlem ezt

ma 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
39%
Mi az akadálya az elköltözésnek? 300 ezer nettóval kényelmesen el lehet, de még 250-nel is kényelmetlenül. Nem kell lakást bérelni, szobát is lehet. Még mielőtt megőrülsz.
ma 15:25
 5/8 A kérdező kommentje:

#4 >

Iskolaba jarok de csak a te keresedre elmegyek dolgozni es megkeresek 300k nettot 8 altalanossal 💀

Az elkoltozes jelenleg NEM opcio

ma 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
És anyád hol van azalatt, amíg téged kiskorúként bántalmaz az apád?
ma 16:29
 7/8 A kérdező kommentje:

#6 Nem él.

Viszont a 4eshez hasonló válaszokat, meg a magánélet taglalását hanyagoljuk.

Kiírtam egy problémát, az abúzus miatti dühömet szeretném valahogy kezelni, ebben szeretnék tanácsokat kapni.

Köszönöm előre is a megértést!

ma 16:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Minél kevesebbet voltam otthon. Ha otthon voltam, igyekeztem észrevetlen, szürke kisegér lenni. Nem szóltam hozzá, csak ha kérdezett valamit. Tőmomdatokban válaszoltam.

A 18.szuletesnapomon pedig összepakoltam és betarsultam egy tarsberletbe, nagyi adott pénzt az első havi bérleti díjra.

Munkát szereztem és mellette végeztem az egyetemet levelezőn.

Amíg otthon laktam, az éltetett egyedül, hogy ez a tervem már régóta megvolt, hogy 18 évesen megyek.

Kitartás.

ma 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!