Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van kulcsod a szüleidhez?

Van kulcsod a szüleidhez?

Figyelt kérdés

Egy válaszban olvastam, hogy valakinek nincs kulcsa a szüleihez és nem is tartja normálisnak, hogy legyen, mert "milyen alapon?"

Ez csak nekem fura? Míg ott laktam nyilván volt saját kulcsom. Mikor elköltöztem nem kellett leadnom és zárat se cseréltek. Hogy lehet, hogy valakinek nincs kulcsa otthonra? Attól, hogy elköltöztem nekem az még az otthonom, ha azt mondanám nem az anyámék ki is térnének a hitükből...

2013. júl. 8. 01:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 éves vagyok, bátyám 36. Mindkettőnknek megvan még az otthoni lakáskulcsunk és mivel zárcsere nem volt, így bármikor tudnánk használni is. Előfordult már, hogy volt is rá szükség. Szoktunk vinni ezt-azt a szülőknek amikor átutazóban vagyunk abban a városban, és mivel ők általában olyankor még dolgoznak, így csak beugrunk a cuccal, ilyenkor jó a kulcs. Igazából ezen kívül még nem volt rá szükség, de csak azért nem dobnám el a kulcsot, mert már nem ott lakok. Bármikor jól jöhet.
2013. júl. 8. 19:58
 32/36 A kérdező kommentje:

"Aki elköltözik a szülői házból, annak az lesz az otthona, ahová megy!"

Én őszintén sajnállak.

2013. júl. 8. 21:04
 33/36 anonim ***** válasza:
38%

Miértlettem lepontozvam azért mert nincs?

Ez volt a kérdes.. Hogy van-e kulcsom...

Ha nincs akkor nem fogom azt írni, hogy van...

2013. júl. 8. 21:42
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Van kulcsom otthonra. Heti 1x járok haza, tulajdonképpen nem használom, vagy nem is viszem magammal, mert mindig kijönnek elém az állomásra. De van. Én albérletben lakom, ide nincs kulcsuk, de amint lesz saját lakásom, biztos, hogy kapni fognak kulcsot. Akkor is, ha 200 km-re leszünk egymástól.

Anyunak is van kulcsa a mamához és a mamának is van hozzánk.

Nekem így természetes... bármi történik, csak bedugjuk a kulcsot a zárba, nem kell lakatost hívni és felfeszíteni az ajtót.. Meg egyébként is... a szüleim, az otthonom..

2013. júl. 8. 23:12
 35/36 A kérdező kommentje:
Neked volt az a gimis osztálytársad, aki nem kapott kulcsot? Azt én felpontoztam, bár ahogy áll úgy látszik magamban. :D
2013. júl. 9. 02:04
 36/36 anonim ***** válasza:
Anyukámhoz van, Faterhoz nincs.
2013. júl. 31. 16:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!