Van kulcsod a szüleidhez?
Egy válaszban olvastam, hogy valakinek nincs kulcsa a szüleihez és nem is tartja normálisnak, hogy legyen, mert "milyen alapon?"
Ez csak nekem fura? Míg ott laktam nyilván volt saját kulcsom. Mikor elköltöztem nem kellett leadnom és zárat se cseréltek. Hogy lehet, hogy valakinek nincs kulcsa otthonra? Attól, hogy elköltöztem nekem az még az otthonom, ha azt mondanám nem az anyámék ki is térnének a hitükből...
"Aki elköltözik a szülői házból, annak az lesz az otthona, ahová megy!"
Én őszintén sajnállak.
Miértlettem lepontozvam azért mert nincs?
Ez volt a kérdes.. Hogy van-e kulcsom...
Ha nincs akkor nem fogom azt írni, hogy van...
Van kulcsom otthonra. Heti 1x járok haza, tulajdonképpen nem használom, vagy nem is viszem magammal, mert mindig kijönnek elém az állomásra. De van. Én albérletben lakom, ide nincs kulcsuk, de amint lesz saját lakásom, biztos, hogy kapni fognak kulcsot. Akkor is, ha 200 km-re leszünk egymástól.
Anyunak is van kulcsa a mamához és a mamának is van hozzánk.
Nekem így természetes... bármi történik, csak bedugjuk a kulcsot a zárba, nem kell lakatost hívni és felfeszíteni az ajtót.. Meg egyébként is... a szüleim, az otthonom..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!