Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Alkoholista szülők gyermekei,...

Alkoholista szülők gyermekei, Ti hogy bírjátok ki az "ünnepi" időszakot?

Figyelt kérdés
Természetesen csak olyanok válaszát várom, akiknél az alkohol miatt pokoli az "együtt töltött" idő.

ma 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
gyerekkorom ezel telt el emiatt az összes ünnepet utáltam mig nem találkoztam férjemel vele karácsony tényleg ünnep volt .
ma 12:56
 2/7 anonim válasza:
100%
Az ünnep sem változtatott semmin, minden nap változatlanul rossz volt alkoholista szülővel. Nem lett jobb vagy rosszabb a helyzet karácsonykor sem. Amint gyerekként elég érett lettem érzékelni a rossz légkört, kivontam magamat belőle és elzárkóztam/elmenekültem tőle.
ma 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálom elkerülni nehogy öngyilkosságba kergessen
ma 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Már elköltöztem, de ilyenkor mindig eszembe jutnak a sérelmek. Tele vagyok gyűlölettel.
ma 13:25
 5/7 Metionin ***** válasza:
100%
Nincs különbség, az év bármelyik napján mennék oda, apám ugyanúgy mindig részeg, anyám pedig ugyanúgy idegbeteg és ordít rá. 2x fél napot töltök ott karácsonykor, ilyenkor rendberakom az ügyeiket, majd visszajövök, mintha egy munkát végeznék el. Nem az ünnep miatt megyek ekkor, hanem mert szabadnap és inkább ezt baxom el rá, mint egy hétvégét. Rég nem érint már meg a műsor, amit lenyomnak, főleg mióta elköltöztem.
ma 13:42
 6/7 Szabobianka3 ***** válasza:
100%
Nálunk minden ünnep a veresek bútor tv dobalasrol szól. Szerencsére 1 hét alatt elitta a nyugdíjat így már karácsonyra nem jut neki. Apám 40 éve iszik így nőttem fel. Hitelt nem kap ahogy tőlem se pénzt
ma 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:

25.-en megyünk a szuleimhez, akik alkeszok.

Amíg gyerekek voltunk karácsonykor soha nem rúgtak be, akkor tartották magukat

Tavaly volt olyan a karácsony, hogy ittak.

Kulonosebbkeppen nem érdekel, addig amíg nem előttem rúgnak be.

Ha már hazajöttem tőlük, felőlem ajulasig is ihatnak..

ma 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!