Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom mi tévő legyek, mit...

Nem tudom mi tévő legyek, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most töltöttem be 2 hete a 16. életévemet. Naggyábból fél éve történt, hogy apukám hosszútávon lebetegedett. A szívével volt egy kisebb gond, nem olyan durva, de naggyából 2 hónapig tartott ez az időszak amikor betegeskedett. Anyukám gondosan ápolta és aggódva segített neki mindenben. Gond nélkül fel is épült, azonaban tegnap anyukám elkapta a koronavírust és 39 fokos lázzal ágynak esett, de akárhányszor megkéri apukámat, hogy segítsen neki valamiben ő visszautasítja és letámadja anyukámat vagy éppenséggel megkérdőjelezi állapotát. Múltkor is amikor nagyon magas láza volt anyukámnak, akkor csak annyit kért apukámtól, hogy hozzon be egy kis teát hozzá, de ő letámadta anyukámat, hogy mit képzel ő magárol, hogy csak úgy parancsolgat neki, és, hogy mélységesen szégyelje magát, hogy megzavarta őt dolgozás közben, és mindig beleköt apukám valami hülyeségbe. Magyarán teljes mértékben rám hárult anyukám ápolása. Amit szívesen is végzek, de már kezd sok lennni. Apukámtól pedig félek megkérdezni, hogy nem akar-e már végre segíteni, de mindeneképp kell valami megoldást találni mert nem tudom, hogy képes leszek-e egyedül magamra vállalni teljesen anyukám ápolását.

tegnap 23:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha legközelebb sz@rban lesz a fater (vagy ha netán elkapja Anyukádtól) akkor nem kell körbe ugrálni és egyúttal emlékeztetni kell a mostani undorító viselkedésére. Szánalmas.
ma 00:06
 2/2 anonim ***** válasza:
13%
Már lecsengett a korona, ez csak sima nátha.
ma 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!