Bi lány vagyok és nem rég mondtam el a szüleimnek és hát látszólag jól reagáltak de ha szóba jön a téma, azt mondják hogy ez rossz és hogy miért ne legyek bi, de azt szeretném hogy jobban megismerkedjenek evvel a témával, szerintetek mit csináljak?
Az én lányom leszbikus.
Elmondta. Elsőre ki voltam akadva, de elfogadtam.
Ha a szüleid elfogdták, de forszírozzák, hogy ez így meg úgy nem jó, ne támadd le őket. Idő kell nekik míg teljesen elfogják fogadni.
"ez rossz és hogy miért ne legyek bi"
Van valami jó dolog, amit ők nem szeretnek? Pl. sportolás, egészséges ételek stb. vagy akár a munkájuk, ha pl. szoktak rá panaszkodni. Mondd meg nekik, hogy ezeket rossz dolog nem szeretni és hogy mindenképp szeretniük kell őket! Kérd meg őket, hogy döntsenek úgy, hogy szeretni fogják ezeket a dolgokat! Nem csak szükségből megtenni, hanem SZERETNI. Érvelj azzal, hogy ha az, hogy kit és mit szeretünk, döntés kérdése, akkor ez nyilván simán menni fog nekik :)
Majd kinövöd, vagy rosszabb esetben maradandó agyi károsodást szereztél!
('csakazértis 'meleg' leszek') xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!