Milyen szinten támogatnád a családodat, ha meggazdagodnál?
Figyelt kérdés
Óriási pénzösszegre gondoljatok, ami szinte sose fog elfogyni.
Apám új kocsit akar, de nem elégedne meg egy 4 millióssal, neki a drágább kell.
Anyám folyton masszázsra menne, műköröm, műszempilla, zsírleszívás, mellimplantátum kéne neki.
Mindketten ki akarnak harcolni egy nyaralást is...
Adok nekik pénzt, szóval nem zsugoriskodok.. De így el fognak szállni maguktól. Viszont nagyon megsértődtek, mikor nemet mondtam.
Hozzátenném, hogy mióta gazdag vagyok, nekem is nagyon vissza kell fognom magam ahhoz, hogy ne derüljön ki másoknak, hogy mi a helyzet anyagi téren.. Tehát például máig bkv-val járok, pedig 50 ferrari is parkolhatna a garázsban.
2013. jún. 30. 20:51
31/34 A kérdező kommentje:
Különben meg f-szomnak sem kell ferrari, aztán megkéselnek a pénzemért.. Kinek kell ez??
2013. júl. 4. 15:31
32/34 anonim válasza:
Az Eurolottón június 25-én vitték el ketten a főnyereményt, ami forintra átszámítva több mint 27,5 milliárd. Abból már bőven telne 50 Ferrarira. ☺
33/34 A kérdező kommentje:
Én már 2 éve, hogy nyertem
2013. júl. 4. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!