Támogatnád, hogy a férjed elkezdje motorozni tanítani a 4 éves kisfiatokat?
Most vett a gyereknek egy 50 köbcentis KTM krosszmotort aztán elkezdte motorozni tanítani.
Ti támogatnátok ezt? Vagy még túl korainak tartanátok?
4 évesen igen.Unokaöcsém 5 elmúlt kapott rendes védöfelszerelést gyerek benzinesmotort,és az apjával együtt motoroztak a pályán.
Igaz ö pici korától rajong a motorokért..
hát én is kiakadnék az biztos!
egyébként mi városban lakunk,és a szomszédunk is vett annó a fiának egy ilyet,de ő "már" 8 éves volt.
nem értem miért gondolod,hogy csak falun történnek ilyen dolgok..
Hát de gyerekmotort? Mert a felnőtt motort fel sem éri a lába. Barátomnak is volt kis motorja és ő is a kert végében 5-6 órákat képes volt körbe-körbe menni vele. Nagyon élvezte, de párszor elesett. Fiatalon még annyira nem fáj, bár neki eltört ez-az. Viszont ez hatalmas előny arra, hogy később jobban fog tudni vezetni, nem csak motort, hanem bármit.
Bár hozzáteszem, én nem motorral tanítanám a gyereket, hanem csinálnék neki egy kis gokartot. Nem biztos hogy örülnék ha felnőtt korában motorozna, mert egy 1500-as kawasakival kinyírja magát.
Melyik a reálisabb, hogy autót fog vezetni később? vagy motort? Az autó azért valamivel biztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!