Támogatnád, hogy a férjed elkezdje motorozni tanítani a 4 éves kisfiatokat?
Figyelt kérdés
Most vett a gyereknek egy 50 köbcentis KTM krosszmotort aztán elkezdte motorozni tanítani.
Ti támogatnátok ezt? Vagy még túl korainak tartanátok?
2013. ápr. 21. 14:29
41/55 anonim válasza:
Igen. Imádtam volna, ha kaptam volna akármilyen idősen egy kismotort.
42/55 anonim válasza:
imádtam volna, ha én is elkezdhetek motorozni ilyen picin :) nem kell agyonfélteni azt a gyereket. apuka gondolom rendesen oda fog rá figyelni.
43/55 anonim válasza:
Nem támogatnám, mert felelőtlenségnek tartom. Téged is, hogy engeded.
Nincs ilyen korban még veszélyérzetük és egy 4 éves alá még bicikli való esetleg, nem motor.
Sebaj, majd csináltok másikat, gondolom.
44/55 anonim válasza:
Motorozni meg eleve veszélyes, sajnos halt meg ismerősöm motorbalesetben, és aki vele volt szintén meghalt. Az ember általában védi a gyerekét a veszélyes dolgoktól ezért nekem felfoghatatlan amikor valaki direkt beleviszi őket ilyenbe.
45/55 anonim válasza:
Én csak annyit tudok mondani, hogy sokan ilyen kórban kezdi.
46/55 anonim válasza:
Azért én annak örülök, hogy nem minden szülő ilyen vészmadár mint itt egyesek. Különben talán szegényebb lenne a motorsport egy Travis Pastranaval, egy Valentino Rossival, egy Stefan Evertsel (ők is ilyen korban kezdték).
47/55 anonim válasza:
Inkább elnapolnám későbbre. Bár nem tudom, hogy 14-15 éves korába is, hogy reagálnék.
Egy barátom motorbalesetben halt meg. Így én kicsit félek is a motoroktól.
49/55 anonim válasza:
Ha ő lenne az öreg Borka persze :)
50/55 anonim válasza:
Egyáltalán nem támogatnám. Aztán kiengeded motorozni 5 évesen? Ahhoz tudni kéne a kreszt. Ez a motor magában 40 kiló, ha csak egyhelyben állva eldől vele és ráesik a lábára, eltörik. Azért a felelőtlenségnek is van egy határa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!