A mi lányunk 5 évesen ült először ilyesmin, aztán még jó párszor. 6. szülinapjára kapott egyet. (férjem nagy motoros) Most 10 éves, semmilyen balesete nem volt eddig. De egyébként is ügyes kiscsaj, 3 évesen mát biciklizett, görkorizott, lovagolt.
2013. ápr. 21. 21:06
32/55 anonim válasza:
mit meg nem adtam volna egy ilyenért akkoriban :D sebaj, mostmár 18 vagyok, inkább autózom.
2013. ápr. 21. 21:31
33/55 anonim válasza:
Nem támogatnám, mert balesetveszélyes. 5 évesen még nincsen veszélérzete.
2013. ápr. 21. 21:56
34/55 anonim válasza:
Igen.
A férjem vezetni tanítgatja a (1,5 éves!) lányunkat. Érdekli az autó, érti, hogy micsoda. Ezt még csak az udvarba/ból kiállást jelenti.
Ja, és rally versenyző a férjem, szóval nem csoda, hogy odáig van a lányunk az autókért.
2013. ápr. 21. 23:22
35/55 anonim válasza:
Okosabb volna, ha biciklizni tanítaná. Kis bukósisak a kölyökre, és irány a park vagy a játszótér. A motorozás tanítását napolja el úgy kb. 10-12 év múlvára.
2013. ápr. 23. 19:10
36/55 anonim válasza:
Nem, csak a műanyag játékmotort és a biciklit támogatnám. Nálunk van az utcában egy 10 év körüli gyerek, akinek szintén van motorja és valamilyen kisautója, amit szintén motort hajt. Nem túl forgalmas utca, de én ezt nagyon veszélyesnek tartom, mert a gyereknek ez csak egy játék, s nem egy jármű, s nem is ismeri a közlekedési szabályokat. Ha sehogy se lehet erről lebeszélni a férjedet, akkor is csak forgalmon kívül engedném (mert sajnos a mi szomszédunk apukájának nem egyértelmű, hogy egy gyereknek motoros járművel nincs helye az utcán.)
2013. ápr. 23. 19:59
37/55 anonim válasza:
Az unokatestvéremnek és a feleségének motoros szaküzlete van. 2 lányuk és 1 fiuk van, és hiába motormániás mindkét szülő, egyik gyereknek se vettek motort, hiába tehetnék meg, s hiába sírnak érte a gyerekek. 5, 7, 10 éves gyerekekről van szó. Szerintem ez lenne a normális.
2013. ápr. 23. 21:09
38/55 anonim válasza:
Engedni kell, majd ha nem tetszik a gyereknek akkor úgyse fogja csinálni! A gyermekekre persze figyelni kell, vigyázni rájuk, de nem jó ha a felnőttek félelmei miatt korlátokba ütköznek!!! Nem kell félteni a motortól, már olyan védőfelszerelések vannak hogy észre sem veszik az esést!!! Ráadásul ezek a kis mocik sem mennek 70-nel se!!! Persze érheti baleset, ez benne van a pakliba. Én régen motor nélkül is betörtem a fejemet, otthon!!! Ahol állítólag a legnagyobb biztonságba voltam :D
!!!!Egyébként meg mindenre azt mondják hogy nem lehet elég korán elkezdeni!!!!
2013. ápr. 23. 21:59
39/55 anonim válasza:
"Okosabb volna, ha biciklizni tanítaná. Kis bukósisak a kölyökre, és irány a park vagy a játszótér."
Tehát tanítsa meg biciklizni (nem érdekes, hogy már másfél éve tud), aztán adjon az apja egy BUKÓSISAKOT A KÖNYÖKÉRE (?!) és vigye be a játszótérre biciklizni.
Áháá...:))
(Fogadjunk, hogy Te egy értelmes és felelősségteljes szülőnek tartod magad?!:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!