Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogatnád, hogy a férjed...

Támogatnád, hogy a férjed elkezdje motorozni tanítani a 4 éves kisfiatokat?

Figyelt kérdés

Most vett a gyereknek egy 50 köbcentis KTM krosszmotort aztán elkezdte motorozni tanítani.

Ti támogatnátok ezt? Vagy még túl korainak tartanátok?

2013. ápr. 21. 14:29
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
59%

Igen!

Embereb ember lesz belőle mint a sok mai burokban tárolt gyerekből!

2013. ápr. 21. 15:34
 22/55 anonim ***** válasza:
83%

http://www.youtube.com/watch?v=UAgb3FEjBN8

Ezek a kis kölykök lehet jobban uralják a gépüket mint sok anyuka a kocsiját a gyerekkel a hátsó ülésen!

2013. ápr. 21. 15:43
 23/55 anonim ***** válasza:
33%

NEM, semmilyen formában. A közlekedési balesetekben a motorosok általában meghalnak. Vidéken fontos persze a bicikli és a motor, ha nincs busz, autó vagy a benzin drága, hogy egyik faluból eljussanak a másikba.

Én nem falun élek, itt azért van munka, így nem támogatom, autóval is meg tudjuk oldani a közlekedést, egy fokkal az biztonságosabb.

Rendkívül veszélyes, sajnos nálunk és a környezetemben is volt motorbaleset, halálos kimenetelű!

2013. ápr. 21. 16:15
 24/55 anonim ***** válasza:
77%

Itt a motornak nem a közlekedési eszköz mivoltát kell nézni:) Úr Isten...

Akinek van pénze arra, hogy a 4 éves gyerekének vegyen 1 millió forintért egy motort aminek a fenntartása üzemóránként kb 2-2,5 ezer forintba kerül nem hinném, hogy azzal foglalkozik, hogy miből lesz pénze eljutni a szomszéd faluba:))

Nekik a motor hobbi és sport eszköz!:)

Azt meg pláne nem értem, hogy milyen összefüggés van a motorozás és a falu/város téma között?!:)

2013. ápr. 21. 16:24
 25/55 anonim ***** válasza:
29%

Én nem támogatnám. Szerintem egy 4 éves még kicsi ehhez. Amúgy sem szeretem a motorokat, de kicsit később, ha látnám, hogy a fiamnak ez sokat jelentene megengedném.

De csak akkor mikor már kicsit tudja érzékelni a veszélyt. 4 évesen még sok mindenre nincs belátása szerintem, ami biztonságosabbá tenné ezt a hobbit.

Egyértelműen korainak tartom.

2013. ápr. 21. 16:52
 26/55 anonim ***** válasza:
60%
Párom is motorozott már ilyen idősen... gondolom a gyerekünk is fog... A kisfiú szabadidős tevékenysége inkább az apukához tartozik. Nem akadnék ki. Tudom, hogy nagy szerelem a motor... miért ne adná át ezt a kisfiának is?
2013. ápr. 21. 16:53
 27/55 Bence_ ***** válasza:
64%

Most vetted észre, hogy a férjed motorozik?

Gondolom e körül forgott eddig is sok minden.

Nem hinném, hogy eddig szolfézsra járt a gyerek, most hirtelen meg apuka betoppant evvel.

Motorozzon, fejleszti az egyensúly érzékét, ügyességét.

Apjával is együtt vannak közbe, lesz egy csomó közös élmény.

2013. ápr. 21. 16:55
 28/55 anonim ***** válasza:
90%

gondolom a gyerek sem ellenzi a dolgot. gondolom apukának a fia a szeme fénye, és nagyon vigyáz rá.

a mai élvonalbeli autó-és motorversenyzők is kb ilyen korban kezdték.

mondjuk ennyi idősen nekem max biciklim volt, de ugyanúgy másztam fára, úsztam mély vízben. legalább ennyire veszélyes, és féltettek is a szüleim, de sztem egy gyereknek hatalmas élmény az ilyesmi.

2013. ápr. 21. 16:59
 29/55 anonim ***** válasza:
42%
Ha a férjem ezt akarná akkor valószínűleg támogatnám, mert gondolom akkor neki is lenne motoros múltja amit a felesége lévén képes voltam elfogadni. De így, hogy semmi ilyen múltja nincs és ő szeretné tanítani a fiunkat motorozni, nulla tapasztalattal stb,hát nem ez esetben nem támogatnám. De nálunk ilyen nem lesz úgyse így ez nem képezné vita tárgyát.
2013. ápr. 21. 17:58
 30/55 anonim ***** válasza:
76%

Férjem pályán motorozik, nekem is van motorom, így előbb utóbb elkerülhetetlen lesz, hogy a Fiúk is felüljenek. Megfelelő védőfelszerelèssel, és nagyon komoly oda figyeléssel támogatni fogom.

A nagyobbik már lovagol, pedig még nincs 4 éves. Természetesen itt is nagyon fontos a védő felszerelés.

2013. ápr. 21. 18:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!