Támogatnád a gyermeked tanulmányait, ha olyan szakra menne, amivel semmire sem fog menni?
pl kulturológia, hungarológia, közép-európai területi kultúra-ilyenekre gondolok
aki elvégez egy ilyet, és nincs szakiskolája,annak gyakorlatilag van egy diplomája és semmi szakmája
Az már középiskola elején látszik ha ez érdekli.
Mindenképp már középiskolásként rábeszélném,hogy ez maradjon hobbi,és kezdjen magával valami értelmeset.
Én is így voltam,nagyon érdekelt a képzőművészet,de mivel megélni belőle ismerettség nélkül nem lehet,így mérnök vagyok,jól keresek,szeretem is,képzőművészettel foglalkozom szabadidőmben.
Támogatnám, nyilván van ezekkel is valami célja, nem? Különben milyen elvekkel megy oda?
Engem támogattak a szüleim, állítólag olyan szakot végeztem, amivel eltudok helyezkedni...Mégsincs munkám már 7 hónapja. Ilyenkor mi van?
Csinálja.
Heti max 9 órája van? Akkor mellette iratkozzon be estin valami OKJ-ra is, és akkor rögtön 2 szakmája lesz.
Értem. Egy korábbi válaszadó vagyok...Nekem van egy ismerősöm aki filozófiát végzett, soha semmit nem tudott kezdeni vele, 5 en voltak egy évfolyamon, mindenki ösztöndíjas volt :D
Most épp "alkalmazott filozófiát" tanul mesterin, elmondása szerint sem ér vele semmit, de azért elvégzi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!