Van, aki azért nem felvételizett idén, mert nem tudná a családja finanszírozni a tanulmányait?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 07:42
1/3 anonim válasza:
már egy éve lakok Pesten és szerettem volna fősulira menni,a családom egyáltalán semmiben nem tud segiteni. Terveztem,h egy évet dolgozok azután jelentkezek fősulira de ami érdekel csak nappalin van és végülis minden a pénz miatt,de nem tehetem,h 3 évig nem dolgozok csak diákmunkát,és hát szerintem nem is tudnék elegendő pénzt előteremteni belöle.
2/3 anonim válasza:
Nagyon sokakat ismerek, akik azért már be sem adják idén, pedig nem rossz tanulók. Sokan mondják, hogy felesleges még a felvételi költségét is kifizetni.
Az okj-s iskoláknak ez jól fog jönni, mert munkahely nincs, meg ki vesz fel egy 18 éves gyereket érettségivel.
3/3 anonim válasza:
Az enyém nem tudja.Ilyenkor azt kívánom,hogy bár ne lenne a faterom alkesz.Mert a szüleim nem keresnek rosszul,csak ez a gyökér elissza.Gyűlölöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!