Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Támogatnád, hogy a férjed...

Támogatnád, hogy a férjed elkezdje motorozni tanítani a 4 éves kisfiatokat?

Figyelt kérdés

Most vett a gyereknek egy 50 köbcentis KTM krosszmotort aztán elkezdte motorozni tanítani.

Ti támogatnátok ezt? Vagy még túl korainak tartanátok?

2013. ápr. 21. 14:29
1 2 3 4 5 6
 51/55 Yukióóóó válasza:
70%
ha motor versenyzőt szeretnétek belőle akkor minél hamarabb ,és igen aki felelőtlennek tart az ne tegye hanem nézze meg ,h ezek a pici gyerekek milyen tudatosan motoroznak és tanítják őket a jó és biztonságos motor használatára !! Minden képen vigyétek hozzáértő emberekhez tanulni ( iskolába ) (Talmácsi stb...) De ha a gyereknek nincsen hozzá megfelelő tehetsége ne erőltessétek !! Mind ezt mondom ,úgy , h a fiam egész kicsi kora óta motorozott de hamar ráunt pedig jól ment neki ,de akkoriban nem volt még ennek itthon Mo-on nagyon keletje !
2013. máj. 23. 11:36
 52/55 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán nem támogatnám. Aztán kiengeded motorozni 5 évesen? Ahhoz tudni kéne a kreszt. Ez a motor magában 40 kiló, ha csak egyhelyben állva eldől vele és ráesik a lábára, eltörik. Azért a felelőtlenségnek is van egy határa..."

Jaj, valamit nagyon félre értelmeztél! 5 éves gyereket senki nem enged forgalomba, pláne nem 40 kilós motorral. Nyilván gyerek motorra gondolt a kérdező, és persze pályán, oktatóval.

2013. máj. 23. 14:11
 53/55 anonim ***** válasza:
Sajnos van olyan, aki ekkora gyereket a forgalomba enged, szóval én megértem azt, aki félreérti a kérdést. Ha a férjed vigyáz a gyerekre (pl. megfelelő ruhát ad rá, van otthon kötszer a kis bibiknek, stb.), nem engedi forgalomba és szépen tanítgatja, akkor engedném. De csak ésszerű határokig.
2013. máj. 23. 22:48
 54/55 Yukióóóó válasza:
aki ennyire félre értette ,sztem ők nem a forgalomba akarják a gyereket motoroztatni , legalábbis nagyon remélem egy felnőtt embernek van annyi esze, h nem viszi ki !!!!! Kedves kérdező erősíts meg !!! A gyereket mint írtam hozzá értő emberekhez vigyétek akik mindenre meg tanítják ne otthon okoskodjon a férjed ,lehet akármilyen jó motoros !! Esni kelni profi emberek tanítsák meg !!
2013. máj. 24. 07:16
 55/55 anonim ***** válasza:
0%
Én azt mondanám hogy előbb tanítsa meg biciklizni és ha a gyerek betöltötte azt az életkort amikor már vizsgázhat rá akkor majd taníthatod,de amíg nem addig eszedbe se jusson.
2013. jún. 1. 08:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!