Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen szinten támogatnád a...

Milyen szinten támogatnád a családodat, ha meggazdagodnál?

Figyelt kérdés

Óriási pénzösszegre gondoljatok, ami szinte sose fog elfogyni.

Apám új kocsit akar, de nem elégedne meg egy 4 millióssal, neki a drágább kell.

Anyám folyton masszázsra menne, műköröm, műszempilla, zsírleszívás, mellimplantátum kéne neki.

Mindketten ki akarnak harcolni egy nyaralást is...

Adok nekik pénzt, szóval nem zsugoriskodok.. De így el fognak szállni maguktól. Viszont nagyon megsértődtek, mikor nemet mondtam.

Hozzátenném, hogy mióta gazdag vagyok, nekem is nagyon vissza kell fognom magam ahhoz, hogy ne derüljön ki másoknak, hogy mi a helyzet anyagi téren.. Tehát például máig bkv-val járok, pedig 50 ferrari is parkolhatna a garázsban.

2013. jún. 30. 20:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Anyunak bármit. A többi családtagomnak is persze megvenném, amire legjobban vágynak, na de ha mindenkinek azt mind vennék, amit akar, akkor pénzem nem maradna! :D

Elég szegénykésen élünk most, szóval sokat segítenék a szüleimnek. A számlákban és felújításokban. Hogy minden évben egy másfélhetes családi nyaralásra mehessünk, mert sajnos nincs rá lehetőségünk :(. Arra, hogy ne kelljen annyit dolgozniuk, hogy megélhessünk úgy is, hogy kevesebbet kelljen. Támogatnék mindenkit (nővéreimet is) a kedvenc hobbijaikban.

2013. jún. 30. 23:15
 22/34 anonim ***** válasza:

Ha tényleg igaz,hogy gazdag lettél,és sok pénzt nyertél,akkor én a te helyedbe jótékonykodnék azt lehet anonimként is.Segítenék a rászorulókon.

Persze támogatnám a családom,de nem minden hülyeségbe mennék bele.

Amugy min nyertél ennyi pénzt,ha megkérdezhetem? :D

2013. jún. 30. 23:21
 23/34 anonim ***** válasza:
Ha ennyi pénzed van akkor már az jobban megszépít mint egy tucat kondibérlet. Leszel a feleségem? :D
2013. jún. 30. 23:48
 24/34 anonim ***** válasza:
Mivel nyertél ilyen sok pénzt????
2013. júl. 1. 20:18
 25/34 anonim ***** válasza:
Kérdező fogadjunk illegális póker esten nyertél ennyi pénzt . Ezért még börtönbe is kerülhetsz .
2013. júl. 4. 15:07
 26/34 A kérdező kommentje:
Persze, véletlenül sem lottóztam. Egyből már illegális pókereztem.
2013. júl. 4. 15:13
 27/34 anonim ***** válasza:
Ez egy kamu kérdés, annyira összevisszaságokat ír a kérdező, annyira nincs tisztában semmivel.
2013. júl. 4. 15:23
 28/34 A kérdező kommentje:
Hát akkor fejtsd ki, hogy miért is.
2013. júl. 4. 15:24
 29/34 anonim ***** válasza:
Például: 50 Ferrarit vehetnél, de te örülsz egy kondibérletnek, inkább bkv-val jársz de ne derüljön ki, hogy sok pénzed van, 70 millióért akarsz vagy akarnak a szüleid rózsadombi két szintes luxus villát venni. ( ahol én lakom egy kertvárosi ház kerül ennyibe, és ez az ország keleti része) Akkor mikor és mire akarod elkölteni azt a rengeteg sok pénzedet?
2013. júl. 4. 15:29
 30/34 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy el akarom költeni? A gyerekeimnek is biztos jól fog jönni.

Mint írtam, lesz@rom, hogy milyen házat néztek ki, mert nem fogom megvenni.

És hogy ne örülnék egy kondibérletnek, mikor tini koromban mindenért könyörögnöm kellett?? Még egy pár cipőért is, mikor az előző már szétszakadt! 1000 ft-os cipőről beszélek, ami 2-3 évig bírja! Akkor áruld már el, hogy az istenbe ne örülnék annak, hogy járhatok kondiba, ahova a bérlet 9000 ft...

2013. júl. 4. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!