Milyen szinten támogatnád a családodat, ha meggazdagodnál?
Óriási pénzösszegre gondoljatok, ami szinte sose fog elfogyni.
Apám új kocsit akar, de nem elégedne meg egy 4 millióssal, neki a drágább kell.
Anyám folyton masszázsra menne, műköröm, műszempilla, zsírleszívás, mellimplantátum kéne neki.
Mindketten ki akarnak harcolni egy nyaralást is...
Adok nekik pénzt, szóval nem zsugoriskodok.. De így el fognak szállni maguktól. Viszont nagyon megsértődtek, mikor nemet mondtam.
Hozzátenném, hogy mióta gazdag vagyok, nekem is nagyon vissza kell fognom magam ahhoz, hogy ne derüljön ki másoknak, hogy mi a helyzet anyagi téren.. Tehát például máig bkv-val járok, pedig 50 ferrari is parkolhatna a garázsban.
ha olyan sok van küldesz nekem is?
egy 20,000 -es jól jönne please :)
N.
Anyukámnak bármennyit adnék, amennyit kérne. Nem lenne sok, mert nem nagy igényű. Nővérem dettó.
A húgomnak egy fillért nem adnék, mert amikor alig volt vmim abból is lopott és még neki állt feljebb mikor számon kértem, azóta sem kért bocsánatot.
Fateromnak sem adnék, mert elinná/elqrvázná.
Ha a kérdés igaz, bizonyítsd be :D
Küldj 10 000 Ft-ot és én beírom, hogy küldtél-e vagy sem. Ennyi képzeletbeli Ferrarival csak megtehetnéd már, te is jól jársz, mert végre válaszolnak, én is, mert vehetnék 2 nadrágot.
Magamtól sem sajnálom, márkás cuccokat, parfümöket veszek, végre van pénzem kondibérletre, ilyenek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!