Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen szinten támogatnád a...

Milyen szinten támogatnád a családodat, ha meggazdagodnál?

Figyelt kérdés

Óriási pénzösszegre gondoljatok, ami szinte sose fog elfogyni.

Apám új kocsit akar, de nem elégedne meg egy 4 millióssal, neki a drágább kell.

Anyám folyton masszázsra menne, műköröm, műszempilla, zsírleszívás, mellimplantátum kéne neki.

Mindketten ki akarnak harcolni egy nyaralást is...

Adok nekik pénzt, szóval nem zsugoriskodok.. De így el fognak szállni maguktól. Viszont nagyon megsértődtek, mikor nemet mondtam.

Hozzátenném, hogy mióta gazdag vagyok, nekem is nagyon vissza kell fognom magam ahhoz, hogy ne derüljön ki másoknak, hogy mi a helyzet anyagi téren.. Tehát például máig bkv-val járok, pedig 50 ferrari is parkolhatna a garázsban.

2013. jún. 30. 20:51
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem akarok elszállni, csak mert sok pénzem van.. Nyilván megengedek magamnak sok drága dolgot. Régen csak turiból öltözködtem, max 500 t-ot adtam ki egy ruhára, most meg több 10.000 ft-ért veszek.
2013. jún. 30. 21:05
 12/34 anonim ***** válasza:
71%

ha olyan sok van küldesz nekem is?

egy 20,000 -es jól jönne please :)

N.

2013. jún. 30. 21:09
 13/34 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező te hány éves vagy? Különben egy luxus villát a Rózsadombon nem lehet venni 70 millióért. Teljesen összefüggéstelen és irreális amiket írsz.
2013. jún. 30. 21:12
 14/34 anonim ***** válasza:
94%
aztán anyukád reggel felkelt, hogy kész a bundáskenyér :D álmodsz ember
2013. jún. 30. 21:13
 15/34 anonim ***** válasza:
69%
Ha megadom a számlaszámom privátban átutalsz nekem annyit, hogy tudjak venni egy komolyabb számítógépet? :)
2013. jún. 30. 21:14
 16/34 anonim ***** válasza:
82%

Anyukámnak bármennyit adnék, amennyit kérne. Nem lenne sok, mert nem nagy igényű. Nővérem dettó.

A húgomnak egy fillért nem adnék, mert amikor alig volt vmim abból is lopott és még neki állt feljebb mikor számon kértem, azóta sem kért bocsánatot.

Fateromnak sem adnék, mert elinná/elqrvázná.

2013. jún. 30. 21:16
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, hogy milyen villa, de az tuti, hogy 2 szinten és a rózsadombon van. Én hallani sem akarok róla, szóval fül becsuk.
2013. jún. 30. 21:30
 18/34 anonim ***** válasza:

Ha a kérdés igaz, bizonyítsd be :D

Küldj 10 000 Ft-ot és én beírom, hogy küldtél-e vagy sem. Ennyi képzeletbeli Ferrarival csak megtehetnéd már, te is jól jársz, mert végre válaszolnak, én is, mert vehetnék 2 nadrágot.

2013. jún. 30. 21:50
 19/34 anonim ***** válasza:

Magamtól sem sajnálom, márkás cuccokat, parfümöket veszek, végre van pénzem kondibérletre, ilyenek.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

2013. jún. 30. 22:39
 20/34 A kérdező kommentje:
21 éves lány vagyok és nyertem.
2013. jún. 30. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!