Milyen szinten támogatnád a családodat, ha meggazdagodnál?
Óriási pénzösszegre gondoljatok, ami szinte sose fog elfogyni.
Apám új kocsit akar, de nem elégedne meg egy 4 millióssal, neki a drágább kell.
Anyám folyton masszázsra menne, műköröm, műszempilla, zsírleszívás, mellimplantátum kéne neki.
Mindketten ki akarnak harcolni egy nyaralást is...
Adok nekik pénzt, szóval nem zsugoriskodok.. De így el fognak szállni maguktól. Viszont nagyon megsértődtek, mikor nemet mondtam.
Hozzátenném, hogy mióta gazdag vagyok, nekem is nagyon vissza kell fognom magam ahhoz, hogy ne derüljön ki másoknak, hogy mi a helyzet anyagi téren.. Tehát például máig bkv-val járok, pedig 50 ferrari is parkolhatna a garázsban.
nyaralni elküldeném őket oda ahová szeretnének menni.
emellett a havi gyógyszerüket kifizetném
emellett amire tényleg szükségük van kifizetném
de ha annyira de annyira gazdag lennék,akkor anyukámnak minden hónapban lepengetnék 100 ezret hogy eljöhessen végre nyugdíjba ami még 2 év,és hogy kedvére unokázhasson,ami mindenkinek jó lenne :)
anyósomnak pénzt nem adnék a kezébe mert csak hülyeségekre költené és elszórná 2 nap alatt,neki rendbe tetetném kívül belül a házát és a rezsijébe pótolnék,meg neki is a gyógyszereibe.
a gyerekeimnek is tennék félre a jövőjükre,magunknak is,és ami még marad,nyaralás,ház,kisebb autó,
de mindent csak módjával,egyesével ne legyen feltűnő.
nem vagyok önző,de túlzásba se vinném
Hát leírom kb, hogy miket fizetek. Számlákat kapásból én fizetem be, albérleti díj és hitel sincs.
Anyának fizetem 2 hetente a masszázst, a műkörmét, kozmetikust, fodrászt, minden ilyen csajos dolgot.
Apának meg csak simán odaadom a kezébe a pénzt.
Hogy ne örülnék a kondibérletnek, mikor kicsit duci vagyok és sosem volt pénzem kondizni járni?
Nem melóval kerestem, nyertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!