Drogozik a lányom?

Figyelt kérdés
16 éves lányom miatt kezdek aggódni. Sok dolog történt vele, az elmúlt egy évben elváltunk az apjával, ez idő alatt ő háromszor költözködött, hol az apjához, hol hozzám. Iskolát váltott, a mi előzetes beleegyezésünk nélkül,bár elmondása szerint a mostaniban sokkal jobb. Kezdek gyanakodni, hogy belekerült valamibe. Régebben sose járt el sehova, ám mióta az új iskolába került minden pénteken elmegy valahova. Mikor még iskola volt minden reggel hétkor már elment indult, elmondása szerint iskolába, de az nyolckor kezdődik, és 5 perc alatt ott van, szóval gyanús ez is. Karikásak a szemei, ha itthon van, csak a fülhallgató van a fején, ami bömböl egész nap. Elmegy órákra sétálni a kutyával, ha megkérdezem hol volt, még ő háborodik fel, hogy ugyan hol lett volna. Itthon egykedvű, kérdeztem már szépen, csúnyán hogy mi baja van, de azt mondja hogy semmi, mit reagálok mindent túl. Ha a barátaival van akkor viszont teljesen más. Cigispapírt is találtam a szobájában, ám esküdözik, hogy nem az övé.
2013. jún. 27. 11:28
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Szóval kokainozik, de cigipapírt találtatok? És mit csinál, megpödri a kokszot és elszívja?:))
2013. okt. 30. 17:33
 42/43 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok azóta mi lett...
2017. júl. 27. 00:44
 43/43 anonim válasza:
Énis, írhatna a kedves anyuka, hogy mire jutottak azóta!
2019. márc. 20. 00:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!