Drogozik a lányom?
nem hiszem, hogy kokain...arra lenne pénze??? meg attól úgy elszáll, hogy azt észreveszed...más szintetikus drog...speed, extasy stb....persze ez se jobb de kevésbé észrevehető mint a kokain....
de lényegtelen...ha drogozik...annak egyik fajtája se jo...
Én ezt a kérdést pár órával azután láttam, hogy már megoldódott az ügy. (persze végigolvastam a hsz.-eket és csak utána láttam az utolsónál, hogy...) De annyira megrendített, hogy nem akartam az utolsó, néhány anyai sort elrondítani azzal, hogy belepofázok. Nos, látom, hogy már megtettétek, szóval:
-sok jel volt rá; csodálkozom, hogy végül a reagálások után egyből vettél drogtesztet és rávetted, hogy megcsinálja, nagyon meglepett
-ez tényleg durva szer,nem szívesen lennék most a helyedben
-a 30-asnak és a vele egyetértők táborának mondom, hogy: ha elráncigálod vmi programra és ő nem akar leszokni, akkor nem is fog
Én az okokat keresném, mármint hogy az alapproblémákat hogyan lehetne megoldani, amiért elkezdte, bár ez lehet, hogy csak az új suliba való beilleszkedés volt (+családi problémák).Biztos beszélnék vele, hogy a "könnyebbeket" mikor kezdte, mit adott neki stb.
Igazából sajnálatot érzek.
én voltam az, aki a drogtesztet javasolta...azt én sem hittem volna, hogy kokain...ennél nem lehetne durvább (vagyis a heroin durvább) de ő a legdrágább drogot használja, amihez egy 16 éves lány nem tud hozzájutni. neki sajnos ehhez rengeteg pénz kell, legalább havi 100 ezer ft. a kérdés, hogy szerzi meg rá....
és miután megcsináltátok a tesztet, bevallotta? beszéltetek?
Ne csodálkozz, hogy drogozik a lányod. Engem is megviselt volna, ha anyukám ilyet tett volna velem.
Azóta mi a helyzet? A volt férjeddel sikerült beszélni? Hogy van a lànyod?
Szia!
Őszintén sajnálom, hogy ilyenen kell keresztül mennetek!
Rossz hírem van! A pszichológus nem elég ahhoz, hogy leszokjon a kokainról, ami fizikai függőséget okoz és az egyik legnehezebben letehető drog.miszonyú fizikai fájdalmakat okoz és halucinációkat a leszokás. Ehhez pszichiáter kell illetve detoxikáló, valamint olyan szakember, aki az utórezgéseknélmis a lányoddal van, hogy ne essen vissza. Talán a legjobb az lenne, ha másik városba költöznétek, telefoncsere, emailcsere, stb. De ha ez anyagilag nem megoldható, akkor teljes karantén, ami a barátait illeti.
Ami az önsajnálatot és az önvádat illeti. NE FOGLALKOZZ AZZAL, HOGY MI VOLT!!! Azzal kell foglalkoznid ami most van és a jövőbe tekinteni. Csődöt mondtál mint anya, de ez most egy új kezdet lehetősége, most van a lányodnak a LEGNAGYOBB SZÜKSÉGE rád! Állj mellette mindenben, peregjen le rólad a sértő megjegyzései, fordulj felé óriási szeretettel. Éreztesd vele, hogy nem haragszol, amiért ezt csinálta, hiszen nem is haragudhatsz, "a te hibád", de mindenképpen állj mellette, akármit hoz is a sors. Ez egy olyan lehetőség az újrakezdésre, amit ha elszalasztasz, akkor végkép véged van, mint anya. Eröltesd meg magad és emelkedj felül a saját problémáidon, mert a lányod egészsége a tét!!!
Végig olvastam és első pillanatban tudtam, hogy drogozik. A sok naiv aki azt állította, hogy csak cigit sodor magának, az valószínű nem esett át ilyesmin!
Kérdező, ne ostorozd magad, hibáztál, de még javíthatsz! Nálunk a párom fia drogozik, ezáltal felerősödtek benne a depresszív gondolatok, hogy neki nem volt gyerekkora stb. De volt, nem is rossz, annyi, hogy az anya-apa elváltak békében, a gyerek az apjánál maradt én meg beléptem az életükbe. Az apja jó apa volt, a tőle telhetőt megtette, munkát adott, kocsit vett, nevelte én tanítottam, leckét kérdeztem és mégis ilyen lett. Szóval nem csak a te hibád! Ne add fel a harcot, harcolj érte, de ne ostorozd magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!