Segítség! Azt hiszem, drogozik a lányom! Mi tévő legyek? Fehér port találtam a táskájában.
Hát, a kokainnak eléggé hasonlóak a hatásai. Ha náthára emlékeztető tünetei vannak, szipog, ki van pirosodva az orra, törölgeti, az is egy jel lehet. (Persze ilyenkor egy sima nátha is okozhatja, de az 1-2 hétig tart.)
Az orr nyálkahártyáját sok használat után felmarja, ezért van a náthára emlékeztető szipogás, orrtörölgetés.
Pupillát érdemes nézni, ha nem a fényviszonyoknak megfelelő (vagy nagyon nagy, vagy tűhegynyi), az is lehet egy jel. Jól megvilágított helyen, fényforrásba nézve ha tág a pupillája, az elég biztos jel - a szivárványhártya alig látszik ilyenkor. De világos szemszínnél könnyebb tetten érni, mint sötét szemnél. (Sötét szeműeknek eleve kicsit tágabb a pupillája.)
A herka heroin. Annak nem ismerem a pontos tüneteit. Ha vénásan szúrja, akkor tűnyomok, de szerintem azt is lehet más módon bejutattni a szervezetbe.
Hogy ne csak kábítószerre gondoljunk: nem lehet, hogy egyszerűen sok energiaitalt iszik? Az is túlpörgeti az embert, majd a szervezet nagyon sok alvással pótolja az elvesztett energiát.
ne haragudj, de én egyszerűen nem tudom ezt a kérdést elhinni, túlságosan is filmbeillő ez az egész...
ha tényleg igaz, akkor beszéld meg a lányoddal
Hát ez elég gáz. 2. hozzászólónak mondom, hogy elég baj az neki, ha ennyire vagányan áll hozzá. Nyilván agyilag nincs azon a szinten, hogy felfogja mennyire képes a drog tönkretenni az ember életét. lehet, hogy most azt hiszed leteszed amint kedved lesz hozzá, de nem olyan könnyű azt. Hamar eljön a pillanat, hogy nem vagy már ura az akaratodnak.
Sztem vond kérdőre a lányodat, próbáljátok megbeszélni vele, ha nem jön össze, akkor vmi elvonót kell keresni neki. :S
Sok sikert!
Hát, már ne is haragudj, 22l, de attól, hogy a te szüleid le se szarnak és vagy olyan hülye, hogy veszélytelennek tituláld a heroint, attól még a kérdező hagy aggódjon már jogosan a lányáért!
Kérdezőnek: Kérdezz rá, hogy mi az, beszéld meg vele higgadtan, aztán elvonóval vagy bármilyen szakmai segítséggel tüntesd el az életetekből ezt a szennyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!