Segítség! Azt hiszem, drogozik a lányom! Mi tévő legyek? Fehér port találtam a táskájában.
Sziasztok!
Kedves aggódó anyuka!
Én 24éves vagyok, és anno, 17-18évesen ugyanezt játszottam el, mint a lányod.
Állandó pörgés, ami persze a kinézetemen látszott, ha szabadnapom volt, aludtam egyik estétől akár 24-26órát is. Suli, meló, érettségi a nyakamon... és nem kicsit túlsúlyos voltam. Szóval a gépezés és a konditerem is bele kellett, hogy férjen. Enni erőm sem volt, nem hogy időm.
Anyum detto így aggódott akkor!
Nekem is talált fehér port, csak nem a táskámban, hanem a szobámban. Nem is egy, hanem 3 tasakkal.
Ő is mindenkinek híresztelte, hogy drogos vagyok, pedig nem!
Az egyik egy energiaital volt, amit a netről rendeltem. Citromos ízben, így ugyanolyan fura szaga volt.
A másik sajnos gyomorégésre kellett, szódabikarbóna.
A harmadik pedig ruhafesték volt, mivel más színű ruhát akartam.
Ne gondolj mindig a legrosszabbra!
Beszélj vele nyugodtan, és kérdezz rá!
Sehogyan sem. Ha a lányod valóban kábítószer függő, akkor az anyag fontosabb lett neki még nálad is, vagy bárkinél, bárminél. Ezek a dolgog így működnek, sajnos.
Lehet hogy erőszakkal kell elvonóba vinni, mert magától nem valószínű hogy megtenné. Az ő érdeke de ezt nem valószínű hogy ilyel állapotban belátja.
Nem turkáltál benne, mert nem szokásod. Csak ki volt esve és megláttad. Ezt nem mondtad neki? Még bepótolhatod.. És hogy ne haragudjon már, hogy aggódsz, te vagy az anyja.
Ameddig azt hiszi, hogy te nekiálltál matatni a táskájában, addig vhol érthető, hogy ki van akadva, akár szódabikarbóna, akár italpor, akár koksz.
Valahogy tisztázni kéne először a szitut, hogy téged ne hibáztathasson semmiért, és akkor – rosszabb esetben – marad a hebegés-habogás, amiből le lehet szűrni dolgokat.
KÁELEF...te nyomoronc..nem tudom mi a brének írsz ilyen baromságokat...még h. heroin..meg.h fontosabb lett neki...tudatlanabb vagy,mint székely paraszt tangó harmonikával a Louvre előtt !
Heroin meg ilyen baromságokat írni...ne írj már ekkora f@szságokat !.... egyszerűen olyan életmódot folytat -rengeteget dolgozik- amihez kell az,h. ne legyen fáradt,hanem éber, munkaképes legyen...ehhez pedig valakinek szüksége van spurira -nekem is lenne ilyen esetben szerintem-...erről van szó..az anyukának meg felesleges aggódnia..ettől nem lesz a lánya "aljas szemét drogbáró ribanca"...nem kell túldramatizálni...
A válasz megírásának időpontja: ma 16:58
ne beszélj olyanról amit nem tudsz -_-... KÁELEFnek 98%ban igaza volt szerintem, én drogoztam.. szóval fogd be, okoskodj máshol, meg szídd a népet máshol
Aha szóval lenyom 12-14 órát, utána fitness dvd, de azért biztos heroinista.. hát ez rendkívül életszerű...
Különben meg ne fröcsögjetek már összevissza, olyan primitív dolog. Nem azt kérdezte a kérdező, hogy szerintünk kinek a kurv@anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!