Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Azt hiszem, drogozik...

Segítség! Azt hiszem, drogozik a lányom! Mi tévő legyek? Fehér port találtam a táskájában.

Figyelt kérdés
20 éves a lányom,már egy ideje furán viselkedik. Az elmúlt 2 hónapban sokat fogyott és karikásak a szemei. Mindennap ledolgozik 14-18 órákat,s mikor haza jön egyáltalán nem fáradt, képes éjfélkor még géphez ülni,néha pedig bekapcsolja a fitness dvd-t és ugrál rá 14 ledolgozott óra után! Ma szabadnapos, tegnap este éjfélre ért haza, azóta alszik. Délután fel kelt,de nem akart enni,csak ivott,de rengeteget. Amikor szabadnapos képes 18-20 órákat végig aludni,s szinte nem is eszik semmit. Ma az előszobában hagyta a táskáját,ami kiborult,s egy kis tasakban valamilyen fehér port találtam. Megszagoltam,szúrós,savanyú szaga van,az ecetre emlékezetet. Mi lehet az? Mit gondoltok, ez valamilyen kábítószer? Nagyon kétségbe vagyok esve! Mondjam el neki,hogy megtaláltam?
2011. jan. 28. 21:35
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:

KLF:

Abban igazad van, a tarsadalom tenyleg nagyon elzullott es kene tenni valamit,de nem a szulei hibaja,hidd el! Az en szuleim dolgozo normalis emberek,akiktol jo peldat lattunk, az ocsem megis drogos, ez nem ezen mulik....

Sok drogos pont a normalis kornyezetbol kerul ki,mert vonzza a rossz tarsasag. A szuloknek se konnyu ilyenkor a gyerekkel, en lattam, nehez...nehez errol beszelni,mert azonnal haritanak es tagadnak.

Mondjuk en se hagytam volna ennyiben a beszelgetest,ha kellett volna bezarom az ajtot es addig nem megy ki amig meg nem beszeljuk...

2011. febr. 1. 01:36
 52/55 KÁELEF ***** válasza:

"Mondjuk en se hagytam volna ennyiben a beszelgetest,ha kellett volna bezarom az ajtot es addig nem megy ki amig meg nem beszeljuk"

Ezen van a hangsúly.

2011. febr. 2. 19:07
 53/55 anonim ***** válasza:
nos kedves anyuka, valamilyen fejlemények? kiderült végre valami?
2011. febr. 9. 18:47
 54/55 anonim válasza:

amfetamin, na most amit írnak az orvosok meg a wikipédia azt hagyd a faszomba, egy részük nem is igaz, én drogkutató orvosnak készülök és én is kipróbáltam ezeket az anyagokat, közben jegyzeteltem és vizsgálgattam magam, és kivülállók is vizsgáltak engem...szóval kisérleteztem velük, a saját bőrömön tapasztaltam... MINDENT TUDOK ÉS TAPASZTALTAM RÓLA...

a karikás v táskás szem arra utal hogy függő...ez egy kényes téma...hiába fogod elvinni elvonóra meg orvosokhoz nem fogja abba hagyni...ez hatalmas fizikai és leki függőség aminek az elvonási tünetei akár hallálal, de legtöbször öngyilkosságal végződnek...nekem az első adag után is nehéz volt abbahagyni, utána meg a többi kisérlettel hihetetlen szörnyű volt...

sajnálom de ezt nagyon nehéz lesz megoldanotok...

én segíthetek megoldani hiszen midezeken én is átmentem és mindent tudok róluk...így még ismerem a drogos gondolkozásmódot is...

ha bármivel tudnék segíteni csak írj: ssiimmoonn@citromail.hu

2011. júl. 21. 02:55
 55/55 Kecske.9000 válasza:
Beszélj vele DE ne legyél se ellenséges se támadó! Ha használta a cuccot a fent említett viselkedések depressziót okoznak
2018. jan. 26. 10:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!