Szülők! Mit tennétek, ha lányotok (17) táskájában cigit, óvszert és energia italt találnátok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 18:07
1/55 anonim válasza:
Kutakodtál a lányod táskájában?
2/55 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy van annyi esze, hogy használ óvszert.
3/55 A kérdező kommentje:
Hazajött, a folyosón a beépített szekrénynek a nyitott részébe letette a táskáját, elment mosdóba, és addig kiborult a tartalma.
2010. aug. 13. 18:12
4/55 anonim válasza:
Semmit,örülni kell hogy védekezik.Amúgy meg undorító dolog kutakodni más után,nem tudom mi van az emberekkel mostanában.
5/55 anonim válasza:
elszégyellném magam,hogy kutakodtam a táskájában..
6/55 anonim válasza:
1. Nem szép dolog más táskájában kutakodni, még ha találsz benne valamit, akkor is.
2. A cigiért felelősségre vonnám.
3. Ha rendszeresen iszik energiaitalt, akkor megkérdezném, hogy miért?
4. 17 évesen, ha elég érett, akkor lehet sz*xuúlis élete és legalább védekezik.
7/55 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok szülő, de nagyon szégyellném magam, hogy kutakodtam a saját lányom táskájában. Ez azt jelenti hogy nem bízol meg benne eléggé.
8/55 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem semmit nem kell tenned, inkább örülj, hogy védekezik! A cigizés nem a legjobb dolod viszont...
9/55 anonim válasza:
az óvszer jó,mert védekezik. az energiaitalt nem értem, miért probléma? a cigi már nem olyan jó, de SZVSZ mindenkinek joga van elrontani a saját életét. viszont ne adj neki pénzt rá külön,oldja meg maga a dohányzását ha fontos neki.
egyébként ha kutakodtál,akkor mélyen szégyelld el magad!
10/55 anonim válasza:
Leülnék vele beszélgetni,és elgondolkodnék miért nem tudok a dolgairól,miért nem mondja el.Amugy ha óvszert használ legalább okos lány! Fogd fel a jó oldalát,az energiaital meg még mindig jobb mintha egy darab hasist találtál volna.Szerintem semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!