Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit tennétek, ha...

Szülők! Mit tennétek, ha lányotok (17) táskájában cigit, óvszert és energia italt találnátok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 18:07
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%

örülnék h legalább védekezik :)

egyébként már ennyi idősen biztos tudja ha cigi,a sex,meg az energiaital hogyismmondjam nem jó párosítás. Nah,szóval tudja mit csinál!

2010. aug. 13. 18:14
 12/55 anonim ***** válasza:
100%
Az energiaital nem bűn,de valóban nem jó belőle sokat inni!Gondolom nem vagy annyira naív,hogy ne tudnád,hogy 17 évesen már lehet szexiális kapcsolata és akkor csak megnyugodnék,hogy védekezik.A cigit nagyon nem szeretem,nem is élek vele,ha már rájönne,hogy tudom mi van a táskájában,akkor megkérdezném,hogy miért dohányzik és esetleg erről elbeszélgetnék vele.Majdnem 18 éves felnött ember,kezeld is úgy!
2010. aug. 13. 18:15
 13/55 anonim ***** válasza:
94%
Hát nehéz kérdés.Egyrészt maholnap nagykorú,másrészt agódhatsz az egészsége miatt.
2010. aug. 13. 18:16
 14/55 anonim ***** válasza:
67%
TUDTOK OLVASNI??? "Hazajött, a folyosón a beépített szekrénynek a nyitott részébe letette a táskáját, elment mosdóba, és addig kiborult a tartalma" ha kiborult a benne lévő cucc akkor nem kutatott csak vissza pakolta a táskájába
2010. aug. 13. 18:16
 15/55 anonim ***** válasza:
20%

Azért ne az mondja meg,hogy ki az akinek szégyenlenie kell magát,aki még azt se tudja miért nem jó az energiaital...

Mondjuk megkérdezném a lányomat,hogyha olyan nagynak érzi magát,hogy cigizik,akkor elmondani miért nem merte.Az óvszerért megdícsérném,az energiaitalról/cigiről meg elmondanám,hogy miért ne...

2010. aug. 13. 18:17
 16/55 anonim ***** válasza:
17%
Elgondolkodnék azon, h mit csináltam rosszul, hogy a lányom energiaitalt iszik és cigizik, és nem tudok róla, hogy nemi életet él. Sajnálom, de a te hibád. El kellene magyaráznod neki, hogy miért rossz a cigi, és az energiaital. Én egyikkel sem élek. Az óvszerrel meg sztem nincsen semmi gond, csak az, hogy nem tudsz róla, hogy szexel. Ami egyébként nem is biztos, mert lehet, hogy csak előrelátó. Egyébként meg 17 éves, ha tudsz róla, hogy van pasija, akkor nem értem a meglepődésed okát. Gondolhattad volna magad is, hogy ez a helyzet.
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezek aztán tényleg halálos bűnök. Kövezd meg minimum.

Energiaitalt nem is kommentálom, mert szóra sem érdemes.Óvszer: isteni szerencse hogy van annyi esze. Mai tinik közt ritka

Cigaretta: káros, tüdőrákot okoz, próbáld tiltani, annál jobban fogja szívni. Elmondhatod a véleményedet a cigarettával kapcsolatban, hogy mennyit árt vele magának, de előre szólok, ha átmész agresszívbe, tiltásba semmit nem érsz vele.

18/55 anonim ***** válasza:
88%
sztem ha már rászokott a cigire akkor kár is eröltetni h jajde nem jó dolog,gondolom ezzel ő is tisztába van. Ha meg csak 1-2 szálat szív el,az nem akkora nagy dolog
 19/55 anonim válasza:
100%

17 évesen már általában szexuális életet élnek, de a lányodnak legallább van annyi esze hogy védekezik.

A cigizésre meg nem tudok mit mondani ülj le vele beszélgetni az lehet segítene.

2010. aug. 13. 18:18
 20/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, h velem ilyen előfordulna, mert bele se nézek a táskájába.

De a kérdésedre válaszolva. ELmondanám neki a cigi káros atásait, és azt h nem fogom megtiltani mert ugy sincs értelme, de nagyon butának tartom amiért ezzel rombolja az egészségét, de megkérdezném, menniyt milyen gyakran sziv?mert ha pl csakbuliban akkor nem kell(annyira) kiakadni,de persze akkor is elmondanám a vélemyénem.

Az energia itallal kb ugyanez a helyzet.ha néha iszik egyet az kb anniyra árt mint egy liter kola,de rákapni nem szabad. És inkább mindennap csomagolnék neki gyümölcslevet, vagy teát.

Az óvszernak meg baromira örülnék!Nem felelőtlen legalább(valószinüleg). És megkérdezném, h el akar e menni nőgyógyászhoz, nem feltétlen tabi miatt, hanme amugy is ha már nemi életet él.

Elmondanám hogy ha bármi kérdése van szóljon, ha akarja, nyugodtam hozza el a fiuját(ha van),inkább nálunk mint egy parkban.

És semmiképp se büntetném meg!

2010. aug. 13. 18:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!