Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes megváltoztatnom a nevem? Mennyi idő/energia/ pénz kell ehhez?
Válnak a szüleim,ugyanaz a nevem mint apámnak.Az új címünket nem tudja,postafiókunk van és mivel a régi címünkről a postafiókra kapjuk a leveleket,megesik,h amit apámnak küldtek nekem jön.figyelnem kell,h mit viszek át és mit nem8pl ma bíróságtól jött neki,meg APEH től..és ne m vettem át). ez a válás után probléma lesz számomra: ha nem fizet be valamit tartozása van,akkor engem számon kérhetnek?
elég egy ifj. jelző vagy változtassam meg a vezetéknevem,keresztnevem...kérjek egy második keresztnevet?milyen anyagi és lelki vonzata van ennek...azért csak ez a nevem:S
mellesleg nem hiszem,h embert ölne,de nem is az a jótét lélek,és nem akarom,h egy ilyen névhasonlóság miatt megszívjam.külföldön van most,és egyébként is magasról tesz mindenre.
előre köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
22F
Anyagi vonzata csupán annyi, hogy az összes helyen amin a neved szerepel újat kell csináltatni: személyi, lakcím kártya, jogosítvány stb.
Egyébként elég csak az ifj.
Attól még, hogy a nevetek ugyan az, a születési adataitok és az adószámotok különböző, tehát semmi közöd az ő anyagi és egyéb ügyeihez. Ha nagyon zavar, használd a neved Ifj. jelzővel, nem érdemes csak emiatt nevet változtatni.
Képzeld el, ha minden Kovács János felelősséggel tartozna a másik ügyeiért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!