Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit tennétek, ha...

Szülők! Mit tennétek, ha lányotok (17) táskájában cigit, óvszert és energia italt találnátok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 18:07
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
27%
A cigiért pipa lennék, az óvszer oké, legalább v.miben előrelátó, az energiaital meg egy dolog, igaz, durván tönkreteszi a szívet hosszútávon.
2010. aug. 13. 19:33
 42/55 anonim ***** válasza:
100%
A cigiért szólnék, az energiaitalért miért kellene szólnom? 16 éves korom óta kávézom, és ezek a mai energiaitalok akkora nullák, hogy semmi nincs abban, ha iszik egyet egyet. Az óvszernél pedig azt hiszem megint csak nincs közöm hozzá. A lány 17 éves nem 14, ilyen idősen már általában van szexuális életük az embereknek és örülnék, hogy védekezik, bár rosszul esne, hogy nem mondta el, kapcsolata van, de ezért is magamban keresném a hibát. 21/N
2010. aug. 13. 19:39
 43/55 anonim ***** válasza:
18%

Nem láttátok, hogy azt írta, hogy KIBORULT A TARTALMA. Nem kutakodott.

A cigiről megpróbálnám leszoktatni, szerintem az energiaital nem olyan nagy probléma, kivéve, ha rendszeresen iszik, az óvszerre meg hát...nem jó hogy 17 évesen már szexuális életet él, de örülj, hogy védekezik. A lényeg, hogy kezeld higgadtan a problémát, tudasd vele, hogy te mellette állsz, próbálj a bizalmába férkőzni (mivel nem tudsz ezekről gondolom nem lehet közöttetek nagy a bizalom).

2010. aug. 13. 19:57
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
Jah...,kiborult a tartalma..,egészen véletlen,minő meglepő:D
2010. aug. 13. 20:29
 45/55 anonim ***** válasza:
100%
Bár nem vagyok szülő, de szerintem egyik sem főbenjáró bűn, főleg, hogy az is lehetséges h csak előrelátó (óvszer) és csak alkalmanként gyújt rá, tehát lehet h a cigi már hetek óta a táskájában van, magamból kiindulva én is 17 évesen dohányoztam a legtöbbet, azóta sem szoktam rá, sőt..., de akkor jól esett néha néha. Amíg nem szokik rá addig szerintem nem gáz, nem a legjobb dolog, de ha van esze, "leteszi" majd. Az energiaitalból a sok megárt, de egy doboztól nem lesz baja. Szerintem kérdezd meg (menniyt dohányzik, szexel- e), de nem ródd föl neki a dolgokat, mert csak ellenállást váltassz ki. Beszélgessetek egy jót...
2010. aug. 13. 21:54
 46/55 anonim ***** válasza:

nem olvastam el tüzetesen a válaszokat, a kérdést viszont igen.

nos, ha én magamból indulok ki, akkor én is bagózok, de szégyenszemre titkolom jóanyám előtt.

nos, ha ő csak a közelben van, csukom a táskám, rejtem ahogy tudom a kis dohányterméket...

szóval nem hinném, hogy hagyja magát így kompromittálni... pláne ha csupa anyai szemnek nem kedves táryg kerül elő... itt valaki nagyot hibázott...

2010. aug. 14. 02:15
 47/55 anonim ***** válasza:
Szia. Ha rákérdeznél, ne azt mondd neki, h a "múltkor kiborult a táskája" amikor könnyített, hanem véletlenül borítsd ki a táskát te. Az ilyen szülők úgyis szeretik rajtakapni a gyerekeiket a dolgokon. :)
2010. aug. 14. 08:27
 48/55 Tubarózsa ***** válasza:

szia! az óvszernek annyiból örülnék, h legalább védekezik!

én 14 voltam mikor megismerkedtem egy sráccal (kb 8hónapig voltunk együtt) apu adott pénzt óvszerre!:) 15voltam mikor anyu észre vette a táskámban a cigit, nem balhézot kérdezte kié? én azt mondtam h a barátomé, de őt nem tudtam átverni, és mondtha h dobjam ki a cigit, mig lehet. nem tettem, azóta is bánom. szóval a cigiről mindenkép beszélj vele szerintem.

20L.

2010. aug. 14. 13:13
 49/55 anonim ***** válasza:
0%
utolsó 21 éves f, kicsi vagy te még a gyerekneveléshez. Bár a társadalom érdekében, reméljük tényleg nem lesz lányod. Bár fiad sem kéne legyen. Na szóval ezt a választ hagyjuk figyelmen kívül. Energiaitalról nem kell beszélni semmi gond vele. cigi.. nem jó dolog, rákot, majd halált okoz. De biztosítalak veréssel nem fogod leszoktatni róla. 17 évesen lehet el vagy már késve a felvilágosítással, de ha van nála óvszer akkor tisztában van a dolgokkal. Mellesleg te tudod, hogy komoly barátja van, vagy ágyról ágyra jár. Ez utóbbi esetben szólnék néhány szót.
2010. szept. 15. 16:03
 50/55 anonim ***** válasza:
0%

a "radikális" 21f vagyok, az uccsóval kapcsoltaban:

az ilyen hozzállás a baj... fogadjunk, hogy nő vagy... ergo arra bíztatnád a kicsilányod, hogy "gyerünk szememfénye" MINDENKIEN szét kell tenni a lábad!!!!

mert ezt írtad... és ezért TARTANAK OTT A MAI FIATALOK, AHOL...

2010. szept. 15. 16:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!