Szülők! Mit tennétek, ha lányotok (17) táskájában cigit, óvszert és energia italt találnátok?
16:24es vagyok...
és még mindig azt mondom, hogy a cigi, energiaital valahol "civilizációs betegség"... mondjuk a tini lányok ri.banckodása is, de azért sokkal mérgesebb lennék... és pofoznék, aztán kitagadnám... mert nekem ilyen "lány" nem kéne...
kedves mai válaszoló.az írásodból az jött le h nekem (is) válaszoltál. 08.14 13:13as vagyok. hát a kommentjeidre én csak annyit mondanék, hogy Te nem vagy jól össze rakva!!
azért vagyok ribanc és nevelem annak majd a lányomat is, mert 14évesen volt egy barátom és apu adott pénz gumira?? és megjegyzem a sráccal a 8hónap alatt nem feküdtem le!
hát komolyan mondom inkább Te nem v százas! és képzeld én is beszélni fogok a lányommal majd az ilyen dolgokról és adok pénzt neki gumira, v ha kell meg is veszem neki majd. inkább mintsem 16-17éves terhes legyen, mert bár az ő döntése lesz, de nem támogattom az abortuszt! v azt sem szeretném h bármilyen betegséget elkapjon! attól ő (v én) miért lesz ribi? ja és a ribi nem az aki fűvel-fával lefekszik? akinek van EGY párja az nem ribi akár hány éves is legyen!!!
van egy ismerösöm ő 13évesen vesztette el. és? nem lett ribi, most 21éves, és férje van meg egy szép pici gyerekük!
ui: 21évesen aztán TE nagyon érett v már gyerekneveléshez! :S
ja és amekorra ribi vagyok, 2éve vagyok együtt a jelenlegi párommal és hétfő óta a vőlegényem. és soha nem csaltam meg és nem is fogom! hát azt hiszem fogalom zavarba szenvedek.....:S nah mindegy ez van, és én is nagyon remélem h inkább neked nem lesz soha gyereked, mert Te nem fogsz törödni azzal h a lányod/fiad védekezik-e és ha a te lányod 14évesen nem lesz már szűz akkor ő ribi lesz. hát szép! grat! :S :S
egy 14 éves (illetve 17alatti) lány egy dolog miatt fekszik le fiúkkal: HOGY MENŐ LEGYEN... szeretni nem tudnak...
"csak" ez a bajom.:)
radikális, pofozós 21éves:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!