Szülők! Mit tennétek, ha lányotok (17) táskájában cigit, óvszert és energia italt találnátok?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 18:07
21/55 anonim válasza:
18:18 vagyok, most látom, h kiborult a táskája, akkor semnyultam volna hozzá, de persze igy mása helyzet.
22/55 anonim válasza:
az óvszer annyiból jó h védekezik, a cigiről sztem ő maga is tudja h káros, az engeria italban meg semmi érdekes nincs mert mostanság már 8 évesek is azt isszák :/
de a lányod 17éves mindjárt nagykorú lesz te meg a táskályában kutakodsz..
23/55 anonim válasza:
Amúgy ha meg nem adsz rá pénzt, mint előbb tanácsolták, honnan tudod, hogy nem vesz? Lehet, hogy nem vesz magának, de lehet, hogy nem vesz kaját, mert már annyira kell neki a cigi, vagy épp óvszert nem vesz inkább. A tiltás és a pénzmegvonás nem jó ötlet. Ha elmagyarázod neki, hogy miért ne tegye, akkor meg fogja érteni. Mutass neki egy 60 éves öregembert, akit a cigi meg a pia tett tönkre, biztos abbahagyja mindkettőt. Az óvszernél meg nem lehetne okosabban védekezni, mert az én véleményem az, hogy a fogamzásgátlóhoz fiatal, meg nekem senki ne mondja, h nem káros, a pharmatex izé meg nem biztonságos. Örülj neki, hogy védekezik. De komolyan!
25/55 anonim válasza:
És szerinted a lányod mit tenne ha megtudná hogy kutakodsz? Kiömlött a tartalma... na persze!
26/55 anonim válasza:
Nem örülnék hogy cigizik, örülnék, hogy védekezik, az energiaitalt nem értem miért kérdezed. Mivel én naponta iszom egyet (a kávét nem szeretem) valószínűleg nem lepődnék meg rajta, hiszen itthon is van mindig. Amúgy meg nem túrnék bele a táskájába.
27/55 anonim válasza:
El sem hiszem amúgy, h tőlünk kérsz tanácsot :S Aggódom a lányod miatt, hogy megbünteted :(
28/55 anonim válasza:
uyge csak nekem tűnik fel, hogy 18 éves kor alatt elvileg nem vehet senki se dohányárut?:P
lányomat felvilágosítanám, mert noha használ óvszert, attól még lehet alulinformált biológiából...
energiaital amúgy k**va drága, mégis miből veszi? ez áll a cigire is.
29/55 anonim válasza:
...biztos jol esik neki elszivni egy cigarettat szex utan...
30/55 anonim válasza:
Ja, közben visszaolvastam, hogy kiborult a táska. De mindegy, a kérdés úgy szólt, hogy mi mit szólnánk, ha ezeket találnánk, én viszont nem hiszem, hogy találnék ilyet mert nem nyúlok bele más cuccába. Persze a kérdező nem kutakodott, így a dolognak ez a része nem vonatkozik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!