Szülők! Mit tennétek, ha lányotok (17) táskájában cigit, óvszert és energia italt találnátok?
Örülj ,hogy gondol a védekezésre! A cigit meg úgysem tudod tiltani,mert annál jobban fogja csinálni...
Energia itallal meg semi probléma,csak ne vigye túlzásba!Másfelöl meg nem szép még a lányod táskájában se kutakodni,hagyd meg neki a kis magánéletét!
hm,én pont annyi vagyok,de nekem eszembe se jutott még h cigizzek fujj!
az óvszer miért baj? legalább védekezik :S
energia ital miért baj?
én is szoktam inni
Én mint szülő, a cigiért mérges lennék, morgolódnék, mint ahogy mindenkivel teszem, ha cigit látok nála, mert haragszom a dohányzásért, de ettől függetlenül nem tiltanám, mert tudom, semmi értelme (Az egyik gyerekem dohányzik, a másik nem)
Az óvszert tudomásul venném, örülnék neki. (Tudom, hogy a gyerekeimnek van nemi élete, nem okoz meglepetést).
Energiaitalt, alkoholt is láttam már náluk. Ha tiltanám, akkor is tudom, hogy innának ilyesmit, csak akkor a hátam mögött művelnék.
Semmit. Örülj neki, hogy gondola védekezésre. A cigi meg olyan, hogy a tinik nagy része szívja, nem tudod megtiltani neki, hogy ne szívja, mert úgy is szerezne. Az energia ital meg ital, nem alkohol, ugyanolyan mintha minden ilyen marhaságot, mint a kóla összeinna, mert az energia ital si az....
Ha tiltasz is neki valamit, azt annál inkább csinálni fogja, és ezeknek a dolgoknak mindegyikét úgy is megszerzi, ha akarod, ha nem...
Lehet, hogy az energiaital nem egészséges, de a kérdező akkor is feltette volna ez a kérdést, ha light kólát és chips-et talál a lánya táskájában? Azok sem egészségesek (a light kólában édesítő is van), mégsem akad ki rajta senki.
Aki meg nem szereti a kávét, az mit igyon, ha álmos, de nem ér rá aludni?
Először is elgondolkodnék, miért is lep meg mindez engem. Vajon miért nincs megfelelő viszonyom a lányommal ?
Másodszor pedig erősen próbálnék emlékezni, vajon annak idején, mikor én 17 voltam, jobb voltam-e. Én hányszor úsztam meg a lebukást a szüleim előtt. Legyen szó cigiről, vagy végülis bármiről, ami akkor kellemetlen lett volna, ha kiderül.
Mindenesetre biztosítanám arról a lányomat, hogy megbízhat bennem, tennék némi utalást arra, hogy a dohányzás nem túl jó ötlet és hangot adnék annak is, hogy felelősségteljes embernek tartom az óvszer miatt. Semmi balhé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!