Drogozik a lányom?
Ezért mondtam azt, hogy hagyd békén. Csúnyán fogalmazva szard le, az a része amit látsz, ami kikel belőle a reakciókból táplálkozik. Ha azt látja, hogy telibe nem érdekel mit művel, majd rájön. Ne foglalkozz vele ilyen formán, etesd meg, vedd meg amire szüksége van, és ennyi.
Adj neki zseb pénzt mindig, mert másképp elveszi amire szüksége lesz, és ez sokkal roszabb. 15éves, ne várj tőle racionális gondolkodást, felesleges. Ne háboruzz vele, mert akkor az ellenségeddé teszed. Csak ne reagálj, nyelj, és várj, ez az egyetlen megoldás, hidd el nekem. 10év tapasztala beszél belőlem, nem pedig a klisés szarságok, amiket itt egyesek nyomnak
Most ne haragudj meg, de iszonyat pipa lettem.
Még a gyerek miatt sem vagytok hajlandóak normalizálni a viszonyotokat?
Szép kis válás lehetett.
A lányod ebben az egészben súlyosan sérült, és Ti a szülei, a két legfontosabb ember az életében, még mindig csak marja egymást.
El bírom képzelni, micsoda lelkivilága lehet szegénynek. Amúgy a drogteszt nem mutat ki mindent. Sokszor kevernek "adalékokat" dohányhoz.
Sajnos nem a levegőbe beszélek. A férjem egy ilyen házasság mellékterméke. Látom milyen hatással van a jelenlegi életére. Három műszak mellett jár pszihológushoz, hogy feldolgozza.
Ne ajánlgasd a pszihológust. Besétálsz a területi családsegítőbe és szerzel egy időpontot. Aztán elviszed és kész!
hát...ha a cigispapiron kivül már vágódeszka és fehér por is van...akkor nem csak füvezik, hanem szintetikus drogok is vannak...a karikás szem is utalhat erre...a hangulatingadozás pláne...
nem akarlak elkeseríteni...de manapság annyira könnyü drogokhoz jutni...annyira sokan csinálják...
szerintem igen...drogozik..
24L
Hát nem olvastam végig az összes hozzászólást, de sztem attól függ.
Szűrős cigis papírt találtál vagy szűrő nélkülit?
Ha szűrőset akkor cigi, ha szűrő nélkülit, akkor valami komolyabb. Ha füvezik valaki, akkor miután kimegy a hatás eszik, zabál, mint az állat, ezt tuti észreveheted, mondjuk egy ilyen pénteki kiruccanás után.
De! Nem is tudod melyik suliba jár a lányod? Hát Te be sem mész, bizonyítvány, ellenőrző, valami??? Diákigazolvány? Ezt nem értem! Amúgy ha tanköteles és hiányzik, úgyis küldik a levelet, téged vesznek elő!
Egyébként meg kamasz. Emlékszem mi is ilyenek voltunk, még zuhanyozni is vittem a magnót, ez teljesen természetes és csavarogtunk egész nap, haza csak enni és aludni jártunk, mégsem csináltunk semmi eget verőt.
Ha a cigis papír nem lenne, teljesen normális kamaszviselkedéssel állunk szemben! :)
Eleve ott kezdődik a legnagyobb probléma, hogy fogalmad nincs hova jár el a lányod és kikkel, egyáltalán hogy lehet így valahova is elengedni?
Az apjával meg kénytelen lennél megbeszélni, hogy ez a gyanúd és legyen szíves ne adjon pénzt a lányának, hogy ki tudjátok deríteni mi is trötént. Ha eddig nem volt következetes nevelés és szabályok otthon, akkor most kell bevezetni. Ha betartja a játékszabályokat elmehet otthonról, egyéb esetekben nem, pénzt pedig nem adnék neki, vagy amennyiben igen blokkot kérnék arról mire költötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!