A lányom drogozik, mit tegyek?
ilyen nincs:'D szerintem kamu kérdés.
ha mégsem: milyen drogot használ a lányod? Azért nem mindegy, hogy füvezik vagy heroinozik...
Fogalmam nincs, egyáltalán nem értek a drogokhoz. Cigizik, azt tudom, de hogy az füves vagy sem...
A karján láttam sebeket és ma az egyik táskájában 3 fehér elég pici tablettát.
Ülj le vele beszélgetni. Szinte biztos, hogy tagadni fogja, de sajnos kényszeriteni nem tudod semmilyen kezelésre. Figyeld a viselkedését, elég jellemző tünetei vannak, ha drogozik. Általában tág a pupilla, és sokáig pörög, egyáltalán nem fáradt, majd mint akit leütöttek, kidől. Sajnos én a fiammal átestem ezen, kb. 1 év nagyon kemény volt. Sokszor gondoltam, hogy feladom, de ha te sem állsz mellette, akkor soha nem fog leszokni.
Lehet, hogy még csak mostanában kezdte kipróbálni.
A pupilláját nem tudom megnézni, nagyon sötét a szeme, nem látszik a pupilla. Nem vettem észre, hogy nem lenne fáradékony, csak étvágya nincs szinte semennyi és nem beszél velem annyit.
Ha lenyugodtam megpróbálok vele beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!