Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányom drogozik, mit tegyek?

A lányom drogozik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve...
2012. szept. 1. 17:45
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
9%

ilyen nincs:'D szerintem kamu kérdés.

ha mégsem: milyen drogot használ a lányod? Azért nem mindegy, hogy füvezik vagy heroinozik...

2012. szept. 1. 17:49
 2/33 Vladislav83 válasza:
100%
Legeslegelőször meg kellene keresni az okát. Itt elsősorban pszichológiai szakemberre gondolok. Utána jöhet a többi.
2012. szept. 1. 17:51
 3/33 A kérdező kommentje:

Fogalmam nincs, egyáltalán nem értek a drogokhoz. Cigizik, azt tudom, de hogy az füves vagy sem...

A karján láttam sebeket és ma az egyik táskájában 3 fehér elég pici tablettát.

2012. szept. 1. 17:52
 4/33 A kérdező kommentje:
De nincs miért írjak fél oldalt. Most egyszerűen amúgy is le vagyok döbbenve.
2012. szept. 1. 17:53
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
azért ne ítéljünk elsőre, mindenki máshogy fogalmazza meg a mondanivalóját, ki hosszabban ki rövidebben. mit tapasztalsz a lányodon? találtál nála valamit? ha igen, mit? hogy néz ki?
2012. szept. 1. 17:54
 6/33 A kérdező kommentje:
Aki azt hiszi, hogy nem igaz a kérdés és/vagy nem tud normális választ adni, az inkább ne is írjon!
2012. szept. 1. 17:54
 7/33 A kérdező kommentje:
Már írtam, hogy mit találtam nála. Viselkedése nem változott, csak kicsit(de tényleg nagyon kicsit) visszahúzódóbb és szinte alig eszik.
2012. szept. 1. 17:56
 8/33 anonim ***** válasza:

Ülj le vele beszélgetni. Szinte biztos, hogy tagadni fogja, de sajnos kényszeriteni nem tudod semmilyen kezelésre. Figyeld a viselkedését, elég jellemző tünetei vannak, ha drogozik. Általában tág a pupilla, és sokáig pörög, egyáltalán nem fáradt, majd mint akit leütöttek, kidől. Sajnos én a fiammal átestem ezen, kb. 1 év nagyon kemény volt. Sokszor gondoltam, hogy feladom, de ha te sem állsz mellette, akkor soha nem fog leszokni.

Lehet, hogy még csak mostanában kezdte kipróbálni.

2012. szept. 1. 17:57
 9/33 A kérdező kommentje:

A pupilláját nem tudom megnézni, nagyon sötét a szeme, nem látszik a pupilla. Nem vettem észre, hogy nem lenne fáradékony, csak étvágya nincs szinte semennyi és nem beszél velem annyit.

Ha lenyugodtam megpróbálok vele beszélni.

2012. szept. 1. 17:59
 10/33 anonim ***** válasza:
4%
Ülj le először egyedül és gondolkozz el azon hogy mit rontottál el.
2012. szept. 1. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!