Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A lányom drogozik, mit tegyek?

A lányom drogozik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve...
2012. szept. 1. 17:45
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
hány éves ilyenek.. .érte e valami komolyabb stressz , veritek otthon, rossz társaság.. ? ilyeneket nem ártott volna leírni ..
2012. szept. 1. 18:02
 12/33 anonim ***** válasza:
56%

3 pici tabletta --> lehet három magne B6

cigi ---> ha nincs fű szaga, akkor csak sima

ha szúrná magát, akkor tűnyomok lennének a karján nem sebek

Miért drogozna?

2012. szept. 1. 18:02
 13/33 A kérdező kommentje:
17 éves, pár hónap és 18 lesz. Itthon nem volt mostanában semmi olyan, ami felzaklathatta volna, másról sem tudok, ami ilyen.
2012. szept. 1. 18:03
 14/33 A kérdező kommentje:

Soha nem láttam még cigizni, a cigijeit sem láttam még, de bevallotta. Szóval nem tudom, milyen a szaga.

Soha nem szedett gyógyszert, csak fejfájás csillapítót,de az nem pici és nem is fehér.

Sebek alatt olyan apró "foltokra" gondolok, amiket akkor szerezhet az ember, ha pl. elmegy vérvételre és a tűt rosszul húzzák ki és picit megvágja a bőrt. NEki ilye van több is.

2012. szept. 1. 18:06
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
azon a 3 tablettán nincs semmi ? írtam küld el postán én beszedem neked és ha kiüt akkor valóban drogozik a lányod
2012. szept. 1. 18:08
 16/33 A kérdező kommentje:
Semmi. Sima fehér.
2012. szept. 1. 18:09
 17/33 anonim válasza:
próbálj meg vele higgadtan leülni beszélni
2012. szept. 1. 18:10
 18/33 anonim ***** válasza:
52%
hm, én is arra gyanakodnék, h drogozik. mindenképp beszélj vele, és próbáld meg megtudni, h pontosan mit és mennyit használ. aztán együtt forduljatok szakemberhez. ő majd azt fogja mondani, h nem olyan nagy ügy, a barátiai is használják néha és mindegyiküknek normális élete van, de te kösd az ebet a karóhoz. fontos, h segítséget kapjon (nem csak tőletek, külső szakembertől is)
2012. szept. 1. 18:14
 19/33 anonim ***** válasza:
52%

kapott annyi zsebpénzt hogy egyáltalán tudjon venni drogokat ?

mert ha sebes a karja gyanítható ha tényleg drogozik akkor nem ma kezdte.. és azért a drogok súlyos 10 000-rek..

2012. szept. 1. 18:14
 20/33 anonim ***** válasza:
nézd meg a talált tablettákat. van rajta minta? egy gyógyszert meg lehet különböztetni egy ecstasy tablettától, bár manapság már annyi féle drog van... a gyógyszereknek mind egyedi jegye van, akár vonalka, szám . az ecstasy vidám figurák vannak. kis átlátszó műanyag zacskóban találtad? alufóliában? egyáltalán hogy találtad meg? elkezdtél kutatni nála?
2012. szept. 1. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!