Jovoheten koltozik Budapestre a lanyom esnagyon feltem, mit tegyek?
Én is 18 évesen kerültem fel Pestre, csak én albérletbe, a VIII. kerületbe. 2 évig laktam ott, szerencsére semmilyen atrocitás nem ért, pedig a VIII. kerületen belül nem az elit negyed volt.
Természetes, hogy félted a lányodat, szerintem a legtöbb anya így van ezzel. Igazából az dönt el mindent, hogy eddig hogy nevelted a lányodat, ez a pár nap már sok mindenen nem fog változtatni, de azért próbáld neki átadni azt, ami fontos, és úgy érzed, nincs vele tisztában. Nekem most lett új albérlőtársam, ő is 18 éves lány, hát... Teljesen életképtelen... Próbálnék neki segíteni, de sokszor mintha a falnak beszélnék.
Mégis mit gondolsz Budapestről?? Hogy egy fertő, bűnös hely ahol minden második lányt megölnek,megerőszakolnak?? Semmivel sem veszélyesebb város mint mondjuk Debrecen. Csak annyi hogy főváros,és sokan élnek ott.
Én született budapesti vagyok. Kőbányán éltem(nem a legjobb környék) mégis soha életemben nem ért baj engem. A gyerekeim is itt élnek,és őket sem érte soha semmi baj. Pedig a lányom gyönyörű nő.
Igaza van a férjednek. Nem kell annyira aggódni. A baj ha beütne az akárhol beütne( bár ne legyen semmi baj)
De azért ennyire parázni Budapesttől sem kéne.
40/N
Tulsagosan joszivu, talan kicsit naiv is.
Viszont kituno tanulo, osztaly elso.
En mindig is feltettem, mert rajtunk kivul nincs kozeli rokona es mar egesz pici kora ota karatezott (15 volt amikor abbahagyta).
Tulsagosan agodok tudom hogy velem is baj van, biztos tulreagalom a dolgot
Azért féltetted, mert karatézott? Ha ennyi időn keresztül karatézott, inkább azt kéne félteni, aki bele akar kötni...
Másrészt meg 18 éves, ahogy írta előttem valaki, ha magadhozkötnéd, még rosszabb lenne a helyzet, mert még 40 évesen sem szabadulna el a szoknyádtól.
Nem hiszem, hogy fél, én 18 évesen hihetetlenül vártam ezt a helyzetet, nem féltem tőle.
Igaza van a férjednek, ne hisztizz. 18 éves felnőtt nő, nem 14. Nem fogják megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!