Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan oldjam meg ezt a...

Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet az idős anyámmal?

Figyelt kérdés

Sajnos külföldön lakom ahonnnan egyelőre nem tudok hazajönni, dolgozom es kiskorú gyerekem van itt. Pénzem is alig, egyelőre mert most kezdtem a munkát még azt sem tudom ha egyáltalán ottartanak vagy nem.

Anyukám 70 éves es kezd leépülni. Mindennap könyörgök neki hogy jöjjön ide hogy tudjam segíteni, főzni rá, ellátni mert ő lassan nem képes erre. Nem akarja azt mondja hogy ő elvan. Tudom hogy nem igaz, mindennap titkon reméli hogy egy nap betoppanok.

Sírok mindennap hogy egyedül kínlódik, nincs mindig ereje már bevasarolni, nincs mindig ereje főzni, kivinni a szemetet. Sajnos mindenki elfordult tőle a bajban.

Remelem fogok tudni segíteni neki hamarosan anyagilag, fizetni neki meleg ételt amit a házhoz visznek.

Nem mer hozzamköltözni, mert attól tart, hogy idegenek költöznek be a lakásába, azalatt amíg itt van, mert azt olvasta valahol. Nem tudom meggyőzni, hogy ez hulyeseg.

Félek hogy egyedul hal meg ott.

Legalabb legyünk együtt.

Ketsegbe vagyok esve, úgy érzem nem lesz megoldva sehogysem a helyzet

tegnapelőtt 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
26%

Fokozódó demencia az már önmagában is elég nagy betegség

Nem kell mellé más.

Az eltartási szerződés pedig jó ötlet. Csak megbízható embert kell találni a feladatra.

tegnap 17:52
 72/76 anonim ***** válasza:
18%
70-es: Azt MINDENKIRÖL lehet tudni, hogy X éven belül meghal, a kérdés csak az, hogy mennyi az az X. A kérdezö anyukája nem beteg, "csak" idösebb, simán élhet még 20 évet.
tegnap 17:58
 73/76 anonim ***** válasza:
47%
71: Honnan szeded a demenciát? Erröl szó sem volt.
tegnap 17:59
 74/76 anonim ***** válasza:
71%
70 "Kulonosebb betegsege nincsen", csak alig tud mar enni, szeklete nincs, fullad, szedul, osszevissza veralafutas minden kis erintes miatt, alig lat-hall. Mento elviszi, korhazbol infuzio utan hazakuldik hogy oreg es kesz. Ebben a korban a "kulonosebb betegsege nincsen" azt jelenti, hogy kb minden szerve hasonloan rottyon van, ahogy te irtad, "romló egészségügyi állapot", es barmikor barmibe belehalhat. De lehet hogy nem fog, meg jo ideig.
tegnap 19:38
 75/76 Darius- ***** válasza:
41%
14 -Jól beszélsz, leírtad a lényeget. Nincs önazonosságuk, egymást utánozzák a kommentekben, hogy tudják szekírozni a kérdést feltevőket. Mindenhol azt lehet olvasni, hogy mint a birkák, ugyanazt a válasozkat írják jobb esetben átfogalmazva, nehogy lepontozzák őket. Szánalmas, aki nem önmaga és attól érzi magát különbnek, hogy másokban csak a hibákat kutatja.
tegnap 22:59
 76/76 A kérdező kommentje:
Igen, Darius, így van. Szerintem sokszor ugyanaz az ember ír bántó, kötekedő válaszokat, hogy tűnjön úgy hogy ez az átlagvélemény
ma 04:45
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!