Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan oldjam meg ezt a...

Hogyan oldjam meg ezt a helyzetet az idős anyámmal?

Figyelt kérdés

Sajnos külföldön lakom ahonnnan egyelőre nem tudok hazajönni, dolgozom es kiskorú gyerekem van itt. Pénzem is alig, egyelőre mert most kezdtem a munkát még azt sem tudom ha egyáltalán ottartanak vagy nem.

Anyukám 70 éves es kezd leépülni. Mindennap könyörgök neki hogy jöjjön ide hogy tudjam segíteni, főzni rá, ellátni mert ő lassan nem képes erre. Nem akarja azt mondja hogy ő elvan. Tudom hogy nem igaz, mindennap titkon reméli hogy egy nap betoppanok.

Sírok mindennap hogy egyedül kínlódik, nincs mindig ereje már bevasarolni, nincs mindig ereje főzni, kivinni a szemetet. Sajnos mindenki elfordult tőle a bajban.

Remelem fogok tudni segíteni neki hamarosan anyagilag, fizetni neki meleg ételt amit a házhoz visznek.

Nem mer hozzamköltözni, mert attól tart, hogy idegenek költöznek be a lakásába, azalatt amíg itt van, mert azt olvasta valahol. Nem tudom meggyőzni, hogy ez hulyeseg.

Félek hogy egyedul hal meg ott.

Legalabb legyünk együtt.

Ketsegbe vagyok esve, úgy érzem nem lesz megoldva sehogysem a helyzet

tegnapelőtt 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
32%
19, nem a házához kötődik, hanem 70 évesen a megszokott életéhez. MEnjen el egy idegen országba, ahol ha 70 felett bármi baja lesz, az orvost sem érti???
tegnap 07:57
 22/75 anonim ***** válasza:
66%
8-as: és azt elárulod, hogy ha a kérdezö visszaköltözne MO.-ra, miböl él meg ö, meg a gyereke?
tegnap 08:18
 23/75 anonim ***** válasza:
27%

22-es, mi az, hogy miből él meg? Mi miből élünk meg?

Amúgy nem értem én sem a lepontozásokat. Ha fontos neki az anyja, megoldja. Én eleve a családom miatt nem bírtam külföldre költözni, meg kellett oldanom itthon a jólétet.

Ha szereti az anyját, akkor meg fogja oldani. Itt csak az számít, hogy mennyire fontos neki.

tegnap 08:31
 24/75 anonim ***** válasza:
66%

23-as: látom, még ostobább vagy, mint gondoltam.

A kérdezö sok éve külföldön él, MO-on nincs sem lakhelye, sem munkatapasztalata, sem munkahelye.

Igy sehol nem veszik fel, anélkül meg nehéz megélni, hogy lenne keresete.

Meg feltétezhetöen nincs kifejezetten keresett képzettsége sem.

tegnap 08:37
 25/75 anonim ***** válasza:
62%
Nehogy már a kérdező költözzön haza, feladva a munkáját es az életét, mert a 70 éves magatehetetlen nem akar mozdulni.
tegnap 08:46
 26/75 anonim ***** válasza:
18%
22, tízmillióan megélünk. MEg fogsz lepődni: munkából.
tegnap 08:56
 27/75 anonim ***** válasza:
63%

Elöször is MO-pon nincs tízmillió ember, és ebben az öregek meg a gyerekek is benne lennének, tehát jóval kevesebb ember él munkából.

Másodszor azt nem tudod felfogni, hogy az OK, hogy te ott dolgozol azóta, hogy kiestél az iskolából, a kérdezö sok éve (tizenvalahány) nem MO-on él. Ott semmiféle munkatapasztalata sincs, ezért nem veszik fel sehová.

Teljesen más, ha 30-40 évesen már bejáratott dolgozó vagy, vagy pedig abszolút kezdö!

tegnap 09:29
 28/75 anonim ***** válasza:
7%
27, de a gyerek is megél, a szülő munkájából.
tegnap 09:35
 29/75 anonim ***** válasza:
8%
Kérdező, tegyük fel, kiutazik a mama, ne adj isten ott hal meg. Az kinek jó?
tegnap 09:47
 30/75 anonim ***** válasza:
61%

Az én anyám sem akar elköltözni, nagyon megnehezít mindent. Egyrészt megértem, hogy ilyen idősen ragaszkodik a megszokotthoz, de könnyebb élete lenne mellettem.

Lakást írtál, az nem adható ki bérbe?

tegnap 09:50
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!