Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagymamák, ti így segítetek a...

Nagymamák, ti így segítetek a lányotoknak?

Figyelt kérdés

34 éves vagyok, lebetegedtem, mindenem fáj, szerintem corona vírus mert a nyakam tarkom is beállt de mindegyis. Csak fekszem és megkértem anyukámat jöjjön fel segíteni, a 2 évessel vagyok itthon. Férjem dolgozik. Megjött anya, én felmentem az emeletre aludni, tényleg őszinten mondom nem vagyok jól. Ő feljött 2 óra múlva és felébresztett hogy én miért alszom tán nem aludtam éjjel? Jó lementem, ránéztem a kicsire, pakoktam de szédültem uh újra feljöttem. 1x még lementem ennivalóért és vízért. Majd megjött férjem hozta haza a 2 másik gyerkőcöt. Mondtuk anyanak menjen haza nyugodtan. Én fent feküdtem. Nem ment el, írt nekem messengeren hogy menjek le ami elég fura, nem tud feljönni

Rámnézni?visszaírtam hogy szédülök nem vagyok jól, nem tudok lemenni. Majd 1 óra mulva elment köszönés nélkül. Én nem akarom elhinni hogy ő az anyukám. Ha jól lennék lementem volna dehát azért hivtam fel hozzánk mert nagyon nem vagyok jól. Tényleg ennyit nem lehet kérni az anyukámtól? Miért sértődött meg? Írtam neki most éjjel hogy anya egyszerűen nem értelek miért viselkedsz így velem. És meg van sértődve. Az ő anyukája (mamám) rengeteget segített neki régen, én a negyedét nem kapom meg annak a segítségnek, de hogy még ígyis viselkedik velem amikor tényleg szükségem lenne rá nagyon bánt! Ti nagymamák segítetek ilyen helyzetben?

tegnap 01:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
73%
Na, ilyenkor szolj inkabb anyosnak. Anyukadnak meg meseld el, meg milyen jot jatszott az unokaival az anyos, meg azota is aradoznak rola a gyerekek. Lehet feleled benne a versenyszellem :D
tegnap 11:30
 52/61 anonim ***** válasza:
44%
Anyád egy szánalmas szar, meg a többi kommentelő is.
tegnap 11:53
 53/61 anonim ***** válasza:
68%

Mik ezek a kommentek, hogy magadnak szültél, nem anyádnak, stb. ?? Mi köze ennek az egészhez?

Egy normális családban segítik egymást, ha tudják.

Nekem pl. nincs gyerekem, és még így is felajánlja anyukám a segítségét ilyen esetben, ha nagyon rosszul vagyok. Persze ez fordítva is így van.

tegnap 11:56
 54/61 anonim ***** válasza:
36%
Tehát az a normális, ha egy 60 feletti nőt ugráltat a felnőtt, 34 éves 3 gyerekes lanya, aki nagy eséllyel FERTOZO beteg. Az fel se merült, hogy apuka maradjon otthon
tegnap 11:59
 55/61 anonim ***** válasza:
63%

54: Ez nem ugráltatás. Mi az ugráltatás abban, hogy vigyáz az unokáira? Nem írták, hogy ne lenne már mobilis, nem írták, hogy dolgoznia kellett volna, stb.

Nem fertőz meg, ha fent pihen az emeleten, amíg a nagyi lent van a gyerekekkel. Nem kell egymást ilyenkor ölelgetni, puszilgatni.

Apuka gondolom, dolgozik.

tegnap 12:02
 56/61 anonim ***** válasza:
44%

55

De, ha a 60 feletti anyámat hívom fel, hogy segítsen, miközben van egy férjem, akkor az bizony ugraltatas.

De, fertőz, mert a vírus levegőben is terjed.

Apuka szabadnapot vesz ki, szabadságra megy, beteget jelent.

tegnap 12:05
 57/61 anonim ***** válasza:
27%
#56 igeen, és pontosan miért is essen el apuka egy napi keresettől, ha ott van a nagyi, akinek nincs dolga aznapra? Kitudja nem olyan munkahelye van, ami mellől ha eljön 1 napot, azt az 1 napot is be kell pótolja?
tegnap 12:08
 58/61 anonim ***** válasza:
26%
Hja, mert az egyértelmű, hogy a nagyinak SEMMI dolga. Baxus hát hogy is lehetne neki????
tegnap 12:11
 59/61 anonim ***** válasza:
44%

32. De attól, hogy odahívja a házba amit már teleprüsszkölt és - nyílván - összefogdosott mindent igen.

50. Pontosan ez fogalmazódott meg bennem is. Azért ilyet elvárni úgy, hogy nem is jó a viszony hihetetlen.

tegnap 12:16
 60/61 anonim ***** válasza:
69%

"Nekem pl. nincs gyerekem, és még így is felajánlja anyukám a segítségét ilyen esetben, ha nagyon rosszul vagyok. Persze ez fordítva is így van."

Igen, ez a normális, de itt sajnos eltolódtak a dolgok. Pár napja oldalkon át fejtegették, hogy a szülőknek miért is nem kell segíteni semmiben (most nem kell nagy dolgokra gondolni), ellenben a szülő egész életében ugráljon a ygerek körül, ő már nem szuverén ember, csak a család szolgája. Persze csak ha nő.

tegnap 12:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!