Szóvá tennétek a 22 éves lányotoknak, ha szerintetek túlságosan dekoltált ruhákat is viselne?
Figyelt kérdés
ápr. 28. 01:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
67 szavazat
1/26 anonim válasza:
Alapesetben nem tenném szóvá,
Viszont ha tudom, hogy olyan környezetbe, olyan helyre készül ahol ez nem szerencsés öltözet valamilyen, bármilyen okból akkor emlékeztetném, figyelmeztetném ,gondolja át saját erdekében mit vesz fel, nem szerencsés az öltözete mert....
2/26 anonim válasza:
Azért a télikabát fölé nem kellene még egy kamupólót IS felvenni.
3/26 anonim válasza:
Hova? Nem mindegy, hogy a cukrászdába megy vagy keresztelőre egy templomba 🤷🏼♀️ (direkt egy "szélsőségesebb" példa a templom). Ha olyan helyre megy, ahova nem illik kitenni mindent, esküvő, keresztelő, munkahelyi megbeszélés, temetés stb olyankor megemlíteném, hogy oda ne úgy menjen, ha lehet.
4/26 anonim válasza:
Az anyjaként természetesen elmondanám a véleményem, mint bármi másról. Egy anya élete végéig óvja a gyermekét. A döntés viszont az övé.
6/26 anonim válasza:
Hát mikor viseljen mély dekoltázst, ha nem 22 évesen? Ilyenkor kell, majd 62 évesen hanyagolja inkább...
7/26 anonim válasza:
Felnőtt nő 🤷🏼♀️ Ha valahol túl- vagy alulöltözötten jelenik meg, az a saját hibája, következőleg jobban átgondolja.
8/26 anonim válasza:
A gyerekem, tehát ha jó a kapcsolat közöttünk akkor "kísérjük" egymás útját úgy is, hogy már felnőtt és adott esetben kölcsönösen figyelmeztetjük egymást előnyös / kevésbé előnyös dolgokra. Nálunk működik. Szóval én nem szólnék csak akkor ha tudom nem illik így magjelenni ahova készül. Egyébként pedig büszke lennék rá, hogy jól áll neki ez a viselet is
10/26 anonim válasza:
A 84 éves mamám még mindig szól az 52 éves anyámnak, ha valami nem tetszik neki. De anya fontolora szokta venni, amit mama mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!