Szóvá tennétek a 22 éves lányotoknak, ha szerintetek túlságosan dekoltált ruhákat is viselne?
Semmi közöm nincs az öltözködéséhez. Ugyanígy neki sem az enyémhez.
Mindenki azt visel, amiben Ő jól érzi magát, eszem ágában nem lenne rendőrködni.
Ha neki az az oké, hordja.
Nekem konkrétan azzal telt a kamaszkorom és fiatal felnőttkorom, hogy anyámék állandóan a ruháimon rugóztak. Tlú sötét, túl fiús, aztán meg túl virágmintás, miért rózsaszín - és sorolhatnám.
11-es, ennek semmi köze az öltözködéshez. Engem melegítőben próbáltak megerőszakolni, futás során, ősszel.
Egyszer pedig télen. Mit lát akkor egy férfi? Hát a testemből konkrétan semmit, csak azt, hogy egy alacsony, védtelen nő vagyok, akit maga alá gyűrhet, mert erősebb nálam.
Az erőszak mindig kizárólag a hatalomról szól, nem a ruházkodásról.
Hogy máshogy tanítsam ízlésesen öltözni, ha nem szólalhatok meg?
A minta kevés, ha vak hozzá.
10:23
Elég vicces a lekezelő, határozott kerdeseddel.
"Amúgy a 21. századi
Európában hogy merülhet ez egyáltalán fel kérdésként?"
Menj el Brüsszel Molenbeek negyedbe, vagy sétálj Párizsban túl nyitott öltözetben. Ha nem inzultálnak és simán megúszod, akkor válaszolj is az "európás" kérdésedre
Minden öltözetnek megvan a maga helye, ideje. Szerintem teljesen rendben van ha családtagok egymással törődnek és adott esetben közlik egymással véleményüket, akár öltözet kérdésében is
Na szép, megszólalt a bérrettegő fidesztroll.
Molenbeek a fszom. Miért nem Turkut vagy Szalonikit vagy Genfet vagy Firenzét vagy 1 millió másik helyet hozol fel EURÓPÁBÓL?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!