Nagymamák, ti így segítetek a lányotoknak?
34 éves vagyok, lebetegedtem, mindenem fáj, szerintem corona vírus mert a nyakam tarkom is beállt de mindegyis. Csak fekszem és megkértem anyukámat jöjjön fel segíteni, a 2 évessel vagyok itthon. Férjem dolgozik. Megjött anya, én felmentem az emeletre aludni, tényleg őszinten mondom nem vagyok jól. Ő feljött 2 óra múlva és felébresztett hogy én miért alszom tán nem aludtam éjjel? Jó lementem, ránéztem a kicsire, pakoktam de szédültem uh újra feljöttem. 1x még lementem ennivalóért és vízért. Majd megjött férjem hozta haza a 2 másik gyerkőcöt. Mondtuk anyanak menjen haza nyugodtan. Én fent feküdtem. Nem ment el, írt nekem messengeren hogy menjek le ami elég fura, nem tud feljönni
Rámnézni?visszaírtam hogy szédülök nem vagyok jól, nem tudok lemenni. Majd 1 óra mulva elment köszönés nélkül. Én nem akarom elhinni hogy ő az anyukám. Ha jól lennék lementem volna dehát azért hivtam fel hozzánk mert nagyon nem vagyok jól. Tényleg ennyit nem lehet kérni az anyukámtól? Miért sértődött meg? Írtam neki most éjjel hogy anya egyszerűen nem értelek miért viselkedsz így velem. És meg van sértődve. Az ő anyukája (mamám) rengeteget segített neki régen, én a negyedét nem kapom meg annak a segítségnek, de hogy még ígyis viselkedik velem amikor tényleg szükségem lenne rá nagyon bánt! Ti nagymamák segítetek ilyen helyzetben?
en mar többször megmondtam h ne jöjjön ide ö meg jönni akar.
Na, ez az igazán gusztustalan tőled. Tehát máskor kitiltod, amikor kéne, akkor meg elváros, hogy nyalja a popódat???
Jézusom, tudtam, hogy sok a hülye itt, de hogy ennyi?😂😂 Jókat kacagtam a hülyeségeteken, ne haragudjatok meg. Brikák....
Anyád egy ugyan ilyen mentalitású ember, mint akik itt vannak. Kezelni kéne szegényt, mert valami nagyon nem okés nála.
Szerintetek ha ő a kicsi mellett lóg 0-24-ben a kicsi nem kaphatja el a vírust az anyjától? Őt nem viselné meg jobban, mint a nagymamát? Ilyen szempontból is logikusabb, hogy segítséget kért egy EGÉSZSÉGES embertől, aki konkrétan a saját gyereke nevelése alól is kihúzta magát, rápasszolta az anyjára. Szerintem is úgy lenne az illő, ha veled nem is(pedig téged tényleg ő vállalt) de az unokájával foglalkozik. Örüljön annak, hogy van még valakije, és nem otthon bingózik egyedül. Normális nagymama szívesen segít ilyen helyzetben, és hagy téged pihenni. Segít a saját gyermekének, akit ő vállalt. Ez amúgy akkor is elvárható lenne, hogy segítsen 3 gyerekkel, ha csak egyedül lennél otthon. Tény, hogy te vállaltad a gyerekeket, de téged meg ő, szóval ja.
Jól tetted hogy elmondtad neki. Vagy jobb belátásra tér, vagy olyan sörét marad, mint a válaszolók.
27 hát katasztrófa mennyi idióta felfogású ember van itt.
Szerencsére nem ilyen anyám van.
Nekem is az ugrott be elsőnek, hogy csak úgy fertőzöl másokat, saját anyádat is???!!!??
És nem azért, de mi van, ha vele is volt valami, hirtelen rosszullétszerű, vagy bármi, és nem tudott felmenni, ti meg te meg rá se néztél... Aztàn elment ahogy tudott?!?
Amúgy meg te tudod milyen a kapcsolatod vele, szóval itt túlságosan általánost kár lenne mondani, meg mi is csak a te oldaladról ismerjük a sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!