Anyámnak viszonya van- ki hogy kezelné ezt a helyzetet ?
Az édesapám meghalt amikor 14 voltam. Anyum mèg csak harmincas èveiben volt és rá pár évre megismert valakit, akivel 7 éve vannak együtt. Minden családtag megkedvelte ezt a férfit, ő is nagyon szeretett minket, engem és a mostmár férjemet. Anyum nála lakott egy ideig, de nekik ott családi vállalkozásuk van, együtt èl a férfi az anyjával és a testvérével, ott dolgozott velük sokáig. De aztán úgy érzete nem tud többet ott lakni (közös ház, konyha anyossal stb) amit meg is értek és aztán haza költözött, munkát vállalt, szóval ilyen távkapcsolat fèle maradt fenn, heti 1-2 nap találkávál.
A gond ott kezdődik, hogy anyám közbe elkezdett ismerkedni egy másik férfival és már javában találkozgatnak is… de az elsővel sem zárta le még. Nagyon nem értek egyet, amikor megtudtam javasoltam neki hogy az ő érdekében is válasszon, ne legyen két tűz között plusz az addigi élettársa nem érdemli ezt meg.
A gondom az, hogy hozzam jön mindkettő panaszkodni, neha anyám, néha az élettárs, mert nem érti anyám miért nem akar ott lakni és miért távolságtartó. Én egyiknek sem tudom megoldani a problémáját, felnőtt emberek de azt sem tudom hogyan maradjak ki ebből vagy hogyan kezeljem. A másik, hogy kicsi a környék, látták páran anyámat a másikkal és javában pletykálnak- ezt egy barátnőm mesélte mivel mi külföldön dolgozunk. Sokszor járunk haza és őszinten szólva szégyellem magam emiatt. Gyakran kérdezik, főleg most fogják többször, hogy mi a helyzet anyámmal és a párjával. Én nem akarok erre válaszolni, siman mondjam hogy semmi közük hozza? Viszont bunkó sem lennèk…
Ki hogy a kezelne egy ilyen helyzetet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!