Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámnak viszonya van- ki...

Anyámnak viszonya van- ki hogy kezelné ezt a helyzetet ?

Figyelt kérdés

Az édesapám meghalt amikor 14 voltam. Anyum mèg csak harmincas èveiben volt és rá pár évre megismert valakit, akivel 7 éve vannak együtt. Minden családtag megkedvelte ezt a férfit, ő is nagyon szeretett minket, engem és a mostmár férjemet. Anyum nála lakott egy ideig, de nekik ott családi vállalkozásuk van, együtt èl a férfi az anyjával és a testvérével, ott dolgozott velük sokáig. De aztán úgy érzete nem tud többet ott lakni (közös ház, konyha anyossal stb) amit meg is értek és aztán haza költözött, munkát vállalt, szóval ilyen távkapcsolat fèle maradt fenn, heti 1-2 nap találkávál.

A gond ott kezdődik, hogy anyám közbe elkezdett ismerkedni egy másik férfival és már javában találkozgatnak is… de az elsővel sem zárta le még. Nagyon nem értek egyet, amikor megtudtam javasoltam neki hogy az ő érdekében is válasszon, ne legyen két tűz között plusz az addigi élettársa nem érdemli ezt meg.

A gondom az, hogy hozzam jön mindkettő panaszkodni, neha anyám, néha az élettárs, mert nem érti anyám miért nem akar ott lakni és miért távolságtartó. Én egyiknek sem tudom megoldani a problémáját, felnőtt emberek de azt sem tudom hogyan maradjak ki ebből vagy hogyan kezeljem. A másik, hogy kicsi a környék, látták páran anyámat a másikkal és javában pletykálnak- ezt egy barátnőm mesélte mivel mi külföldön dolgozunk. Sokszor járunk haza és őszinten szólva szégyellem magam emiatt. Gyakran kérdezik, főleg most fogják többször, hogy mi a helyzet anyámmal és a párjával. Én nem akarok erre válaszolni, siman mondjam hogy semmi közük hozza? Viszont bunkó sem lennèk…

Ki hogy a kezelne egy ilyen helyzetet?

tegnapelőtt 20:27
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
13%
Hogy lehet valakit csalni, ha nincsenek is együtt, és nem is jegyesek, vagy házasok? Gimis koromban -a szülői tiltás ellenére- is többet találkoztam a szerelmemmel. Ez a kapcsolat már csak alkalmi együttlét. Jobb híján.
tegnap 11:46
 32/43 anonim ***** válasza:
59%
#31 attól, hogy valakivel nem vagy egyutt 0-24ben még együtt vagy vele. Lehet te nem vagy képes a szellemi kapcsolatokra, de attól fejlettebb embereknek sikerül.
tegnap 11:50
 33/43 anonim ***** válasza:
26%
32# Kérdező anyja feltehetőleg testi kapcsolatra is vágyik, nemcsak szellemire. De nemcsak szexre, hanem társra, aki mellette van a mindennapokban, és azt szeretné megtalálni. Az előző kapcsolatnál ez nem jött össze.
tegnap 11:58
 34/43 anonim ***** válasza:
#33 de összejött, csak nem tetszett neki.
tegnap 12:01
 35/43 anonim ***** válasza:
51%
34# És? Akkor most mi van? Házaspárok is elválnak, ha nem tetszik, és keresnek mást. Kérdező anyja miért ne tehetné?
tegnap 12:03
 36/43 anonim ***** válasza:
68%
#35 akkor ne úgy keressen mást, hogy még kapcsolat van köztük, és a másik meg reménykedik, és egyszerre 2 vasat tart a tűzben.
tegnap 12:21
 37/43 anonim ***** válasza:
51%
36# "egyszerre 2 vasat tart a tűzben." Az előző tűz már régebben kialvóban van. Különben nem költözött volna el tőle. A férfi meg gondolta így is megtarthatja, de a nőnek ez kevés. Nem csodálom.
tegnap 12:39
 38/43 anonim ***** válasza:
38%
#37 lesz@rom. Akkor is egy tetű a nő. Ha "kialvóban" van a tűz, akkor minek találkozgatnak? Gondolom nem a pasi licitálja maga elé kötelező jelleggel. Jaj, hogy vállalkozása van, amiből biztos jól keres a csávó. Vajon akkor miért is csinálják az ilyen férgek azt, hogy egyszerre 2 f@sszal vezessék egymást? Nem másért az is 7sgentség, főleg ha a másikat már nem szeretik.
tegnap 12:43
 39/43 anonim ***** válasza:
26%
38# "lesz@rom." Tedd azt.
tegnap 12:47
 40/43 anonim ***** válasza:
0%
Mondd meg neki, hogy egy cafka!
tegnap 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!