Anyámnak viszonya van- ki hogy kezelné ezt a helyzetet ?
Az édesapám meghalt amikor 14 voltam. Anyum mèg csak harmincas èveiben volt és rá pár évre megismert valakit, akivel 7 éve vannak együtt. Minden családtag megkedvelte ezt a férfit, ő is nagyon szeretett minket, engem és a mostmár férjemet. Anyum nála lakott egy ideig, de nekik ott családi vállalkozásuk van, együtt èl a férfi az anyjával és a testvérével, ott dolgozott velük sokáig. De aztán úgy érzete nem tud többet ott lakni (közös ház, konyha anyossal stb) amit meg is értek és aztán haza költözött, munkát vállalt, szóval ilyen távkapcsolat fèle maradt fenn, heti 1-2 nap találkávál.
A gond ott kezdődik, hogy anyám közbe elkezdett ismerkedni egy másik férfival és már javában találkozgatnak is… de az elsővel sem zárta le még. Nagyon nem értek egyet, amikor megtudtam javasoltam neki hogy az ő érdekében is válasszon, ne legyen két tűz között plusz az addigi élettársa nem érdemli ezt meg.
A gondom az, hogy hozzam jön mindkettő panaszkodni, neha anyám, néha az élettárs, mert nem érti anyám miért nem akar ott lakni és miért távolságtartó. Én egyiknek sem tudom megoldani a problémáját, felnőtt emberek de azt sem tudom hogyan maradjak ki ebből vagy hogyan kezeljem. A másik, hogy kicsi a környék, látták páran anyámat a másikkal és javában pletykálnak- ezt egy barátnőm mesélte mivel mi külföldön dolgozunk. Sokszor járunk haza és őszinten szólva szégyellem magam emiatt. Gyakran kérdezik, főleg most fogják többször, hogy mi a helyzet anyámmal és a párjával. Én nem akarok erre válaszolni, siman mondjam hogy semmi közük hozza? Viszont bunkó sem lennèk…
Ki hogy a kezelne egy ilyen helyzetet?
Nem vagy te anyád gyóntatópapja se a morális rendőrsége.
Hidd el, hogy oka van mindennek, de nem fogja az orrodra kötni, lehet szégyelli elmondani, hogy miket tűrt el a volt élettársától!
Nem köteles veled megosztani!
Nagyon nagyot látsz magad körül, itt te vagy az ítélőbíró és az a tévképzeted van, hogy ezt a helyzetet te kell megoldjad!
Szerintem ez az ocsmány alak téged környékez, lelki szemétládának használ és van kinek játssza az ártatlant!
Az még nem jogosít fel senkit arra, hogy valakit csaljon, hogy a pasi nem állt ki mellette, vagy kitudja mi történt. Az ilyent csak nagyon gyáva emberek csinálják, akik nem mernek változtatni, de azért suttyomban csak megejtik az affért. Az a férfi akárhogy is, de a párja volt. Egy annyit megérdemelne, hogy ne a háta mögött pasizzon a párja mellet, míg együtt vannak. Akkor szakítson vele, és élje a kis világát, de ez így nem oké. A pasinak joga van tudni a nő felől, amíg még kapcsolat van köztük. Ha nem lenne, akkor lenne az, hogy semmi közöd hozzá. De így emberileg gondolom szereted te is azt az embert. Egy annyival tartozol neki, hogy nem hagyod, hogy anyád egy 16 éves szintjén ámítsa szerencsétlent, aki kitudja nem is gondolja az egészet.
Ha vállalkozásuk van, gondolom akkor jól is kereshetnek. Nem lehet az, hogy anyàdnak csak a pénze kell? Ha ezt te elfogadod, akkor te is pont olyan vagy mint az itt garázdálkodók 50%a plusz még anyád. Én nem hagynám hogy egy embert, aki rendes ennyire kihasználni akkor. Akkor pláne kéne tudjon róla.
Nem csalja, mert az exe, csak tartják a kapcsolatot, élettársa VOLT.
Szerintem a pasas tudja jól hogy leszarta a kalapács nyelét valamivel (amyagiak vagy megcsalta) de teszi a hulyét, ahogy szokásos a proliknál, a nő meg próbál lelkileg elszakadni egy 2 forintot nem érő embertől.
14 es te nagyon kicsavart logikád van, ha én egy férfitől 7 év után elköltözöm, az azt jelenti, hogy vége. Hogy megszokásból még összejárnak, az más. Nem a férje, nem vette feleségül és lehet pont ő csalt.
A kérdező nagyon egyoldalúan látja a dolgokat, a volt élettárs szemszögéből, amit nem értek hogy miért van es miért neki lelkizik a férfi!
Kérdező! Te ne mondd meg a pasinak, hogy csalja anyád.
Ha neked panaszkodik, mondd neki, hogy erre te nem tudsz mit mondani, anyáddal kellene megbeszélnie. Az nem baj, ha sejti a valóságot, de ne erősítsd meg benne. Ha megmondanád az igazat, az -akárhogy is van- árulás lenne anyád ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!