Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan rendezzük a helyzetet?

Hogyan rendezzük a helyzetet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 16/F vagyok.

Ma reggel anyámmal programunk volt, reggel indultunk. Ő már száz százalékban készen volt az indulásra, én még elmentem mosdóba. Ott nem tudom hogy, de úgy "robbant ki belőlem a vizelet" (nagyon kellett,), hogy nemigazán sikerült a kagylóba, sok mellément. Mivel siettünk, már nem volt időm összetakarítani, úgy terveztem, ha hazaértem (anyám előtt, ez így is volt), feltakarítom. De anyám valamiért benézett indulás előtt és dührohamot kapott. Végigpuffogta az autóban az utat, majd végül a szememre vetette, hogy csak ülök és nem kérek elnézést tőle. Erre megszólaltam, készülve arra, hogy egy szó után letorkoll, de őszinte meglepetésemre végighallgatott. Szóval mondtam, mi történt, és azért nem kértem bocsánatot mert 1) ha félbeszakítom, azzal nagyobb dührohamot kockáztatok, ami autóvezetés közben a halálunkat okozhatja 2) Mindig bocsánatot szoktam kérni a hibáimért, de soha nem szokta elfogadni, sőt mindig még dühösebb lesz tőle. Ha mindenképpen még dühösebb lesz, akkor jobb nem csinálni semmit.

Erre villámló szemekkel, de nem mondott semmit.

Előtte hazaértem, fel is takarítottam. Anyám egy órája hazaért, de egy szót sem szólt hozzám, lefeküdt aludni.

Az az érzésem, ez nem olyan balhé, amit az alvása megold.

jún. 29. 22:04
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Szerintem ne aggódj,nem lesz baj. De ez tényleg undorító már bocs
jún. 29. 22:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, holnap kérj bocsánatot nyugalomban, mondd meg hogy máskor jobban fogsz figyelni, és máskor figyelj jobban, ne pisilj félre...

Édes istenem, mekkora problémák...

jún. 29. 22:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

1. annyira nem siethetsz, hogy ne töröld fel az összehugyozott padlót, fujj.

2. a férjem ilyen hirtelenharagú ember, ha a szemébe mondom, hogy ideges, még idegesebb lesz, szerintem 16 év alatt már ismerhetnéd ennyire anyádat, hogy mit lehet mondani neki, amitől meg ugyan nem nyugszik, de nem rontasz a helyzeten

Összefoglalva. Dzsuvát csináltál, otthagytad olyan kamaszos ejráérünkarramég stílusban, majd vissza is szájaltál. Mostanában ne számíts arra, hogy a kedvedet fogja keresni.

Kérjél szépen bocsánatot.

jún. 29. 23:09
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Amugy nem ertem a ferfiakat. Miert nem tudtok ulve pisilni? Nem ferfias? Az ferfias, mikor osszehugyoztok mindent es a tobbsegetek ossze sem takaritja, mert hat az a no dolga??
jún. 29. 23:29
 5/15 grafno ***** válasza:
6%
Nálunk is volt már hasonló. Mondtam, majd feltakaritom és ennyi volt. Anyad elegge raer, vagy eléggé elbaszott elete lehet.
jún. 29. 23:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs, hogy annyira sietned kell, hogy otthagyod a retket a wc körül… Ha telehánytad volna is otthagyod?!
jún. 30. 06:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Eleve mi a francért nem lehet időben elkészülni?!

Azaz indulás előtt 10 perccel útra készen állni, nem még "csak beugrok a mosdóba gyorsan".

Hülyét kapok az olyan emberektől, akik még indulás előtt egyperccel találják ki, hogy pisálnak, "elteszem ezt", ú, hol a mobilom, a töltőm, jaj, a kabátom, stb.

Exem is ilyen volt, hát nem véletlen ex és mindig rohantunk, mert a hülyéje képtelen volt időben elkészülni.

Az meg külön undorító, hogy nem takarítasz össze magad után.

jún. 30. 11:32
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
8: na igen, ma vesztem ossze a ferjemmel ezen, mert fel 10re volt megbeszelt talalkozom, es hiaba keltunk egy oraval korabban, en mar megjartam a boltot es a kutyaknak-macskanak is adtam reggelit, o addig csak az erkelyig jutott cigi kavezni. De persze mivel 8 honapos terhes vagyok, igy en vagyok a tulerzekeny es a hisztis, szerinte. Jol el is kestem reggel.
jún. 30. 12:41
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
9, gratulálok egy ilyen jó férjhez, de jobb lenne idejében tudatni vele, hogy kisbabával nem fog tudni cigikávézgatni reggel tízkor és rengeteg melója lesz majd a kicsivel és veled..
jún. 30. 12:43
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
10: ha nem igy lesz, akkor elvalok. A haz hazassag elottrol az enyem, gyerektartast kapok, csedem-gyedem jo lesz, egyedul is elboldogulok. Kettonk kozul o jar jobban ezzel a hazassaggal, nem vagyok neki kiszolgaltatva.
jún. 30. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!