Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meglenne róla a véleményed?

Meglenne róla a véleményed?

Figyelt kérdés

Családon belül van egy kislány, 24 éves. Nagykorú, dolgozik, de borzasztóan arrogáns, agresszív, és amióta diplomás, azóta olyan pökhendi, hogy fel se érjük az orrát.

Hozzá kell tenni, hogy gyerekkorában sok trauma érte. Az apja elhagyta az anyját, de sajnos verte is elég rendesen. A gyerekeket nem, csak az anyjukat. Aztán kialakult egy se veled-se nélküled kapcsolat, amit a gyerekek végignéztek.

Most viszont olyan agresszív ez a kislány, hogy szenteste nekiment az anyjának és a testvéreinek, a fiatalabbik öccse dobta ki az ajtón erővel. A hidegben rótta az utcákat és kiírt közben olyan mocskolódásokat a facebookra a családjáról, hogy megáll az eszem.

Én az általa gyűlölt apja rokona vagyok, tehát már ezer éve letiltott, meg ne mondjak neki semmit (azért az ajándékokat elvárta, de aztán hirtelen eldugult részemről a drága ajándékcsap), így kimaradtam a szórásból, de nekem is megmutatták, hogy mi lett ebből a kislányból.

Most nem tudom, mit gondoljak, mivel érték traumák, az tény, én tudom a legjobban, de azért 24 évesen már nem verheti le a családon (szó szerint), és nem is viselkedhet így.

Szerintem pszichiáternél a helye (de nyilván semmit se fogok mondani, csak elgondolkodtam). Amúgy úgyse menne, mert "nincs őneki aemmi baja".

dec. 28. 20:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
61%

#22: A párom nem csak úgy ok nélkül megy neki az anyjának, hanem azért, mert az nekiáll vele a nyílt utcán kötekedni meg mocskolódni. Gondolom, ezt Te sem viselnéd el a saját édesanyádtól, mert én sem.

Durva, hogy együtt élek ilyen emberrel? Én vagyok talán az első és egyetlen olyan ember az Ő életében, aki tiszta szívből szereti Őt, aki szereti, támogatja, meleg lakhatást, ételt biztosít a számára, mellettem végre révbe ért és biztonságban van, mert pont leszarom, hogy Ő honnan jött meg milyen elcseszett családja van - az enyém is az. Cserébe ő is úgy gondoskodott rólam, ápolt betegen, főzött, mosott stb. rám az együtt töltött 8 évünk alatt, ahogy a tulajdon drága családom a 34 évem alatt egyszer sem.

És nem, nem vagyunk C-k.

dec. 30. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!