Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az ilyen anyáról mi a véleményed?

Az ilyen anyáról mi a véleményed?

Figyelt kérdés
Már gyerekként terhel a problémáival. Soha semmi nem jó neki. Nem bíztat, úgy érzed mintha át ellenséged lenne mintha örülne a sikertelenségednek.
aug. 31. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Swmmi. Lehet az ő anyja is ilyen volt, ezt a mintát látta, nem tudja hogy máshogy is lehet. Ha nem tetszik, nem kell vele tartani a kapcsolatot. Azon kívül, hogy szidjuk, hogy milyen xar anya, van e valami célja q kerdesednek?
aug. 31. 19:19
 2/10 anonim válasza:
91%
Amint lehetne elköltöznék tőle és az ajtót sem nyitnám rá.
aug. 31. 19:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki mert az illető a sikertelen kapcsolatait, munkahelyeit ezzel magyarázza. Amúgy a testvére is ilyen. Ez lehet ok vagy ők maguk luzerek?
aug. 31. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Manapság mindenert a szulo a hibas....
aug. 31. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
17%

"Már gyerekként terhel a problémáival."

Ez szó szerint azt jelenti, hogy amikor anyukád gyerek volt, már akkor terhelt téged a problémáival. Mivel te a gyereke vagy, nyilvánvalóan nem éltél, amikor anyukád még gyerek volt, tehát terhelni sem tudott a problémáival.

aug. 31. 20:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, de ha felnőtt vagy, már csak magad vagy felelős az életed alakulásáért.
aug. 31. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Már gyerekként terhel a problémáival.

Miért, te nem terhelted a tieiddel?

szept. 1. 06:11
 8/10 anonim ***** válasza:
75%

7-es, egy felnőtt, aki önmaga vállalja a gyerekét ne dobja már felnőtt szerepbe x évesen, mert nagyon nem oké.

Kettő: még mindig nem a gyerek kérte, hogy megszülessen ;)

szept. 1. 08:32
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenért a szülő a hibás, ő vállalta a gyereket ő neveli a gyereket, tehát nagy részt rajta múlik, hogy a gyerek mivé formálódik. Amelyik szülő szerint a gyerekkel van a baj, az kezeltesse akkor előbb saját magát.

A kérdésre válaszolva én az ilyen anyát nem tartom jó anyának. Az enyém is ilyen. Soha nem tudtam úgy hazamenni hozzá, hogy de jó végre kikapcsolni, megpihenni, és az én saját terheimet kicsit lepakolni nála, hogy megpihenhessek. Mert mindig az a hlye problémáival kell foglalkozni, és konkrétan úgy kezel, mintha én lennék az ő anyja, vagy a szemetesládája. A gyerekünkkel sose lenne szabad így bánni. Mindenki más ott van arra, hogy a problémáinkkal foglalkozzon: barátok, férj, szülők, szakember, de a gyereket sosem kéne ezzel terhelni. De hát tudjuk, hogy a szülők nagy része csak azért szül, hogy majd öreg korukra legyen aki foglalkozik velük.

szept. 1. 09:17
 10/10 anonim ***** válasza:
13%
8as, hidd el, sok szülő, ha tudta volna előre, hogy ilyen gyereke születik, inkább nem vállalja ;)
szept. 1. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!