Mi a vèlemènyed erről az anyáròl?
Pfejj! Mesélj már kérdező, milyen érzés homlokig más ürülékébe nyomkodni az orrod önszántadból?!
Tényleg ennyire nincs életed, hogy máséval kell foglalkoznod?
Legalább egy macskát fogadj örökbe, vagy igyál meg te is egy üveg bort - az ilyen zakkantakhoz mint te illenek ezek a dolgok.
Látszik hogy nincs gyereked :D így nem is tudod, hogy egy 1éves mivel jár. Szerintem mindenki rimánkodott már a gyereknek, hogy aludjon. Én se öltözök fel itthonra szépen, mert minek… sőt a csomagért is köntösbe megyek ki :D ettől se igénytelen se rossz szülő nem lesz senki.
Az meg hogy nem kedveled őket, hát az a te egyéni problémád… nem is kell. Nem a barátaid, hanem a szomszédaid.
Hát nem lennék a szomszédod az tuti. Szerintem ne mások életével foglalkozz. Keress valmit amivel lefoglaod magad.
Komolyan nem is hiszem el hogy ilyen emberek vannak mint te
Hogy mi a véleményem erről az anyukáról? Semmi, átlag család.
Hogy mi a véleményem rólad? Egy kotnyeles gyökér vagy, túl messzire mész, azért az durva, hogy áttúrod a szemetüket, hogy ennyire képben vagy azzal, hogy mennyi bort isznak egy hónapban. Javaslom, hogy fordulj szakemberhez mert ez már mánikus szinteket öltöget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!