Mi a vèlemènyed erről az anyáròl?
Veszekedés egy családban? Aztán szeretlek, meg szex? Anyu szereti a gyerekét, szépen viselkedik de néha kiborul? Ez szerinted nonszensz? :D Te milyen világban élsz? A lépcsőházi munkát meg elvégzi, lehet nem percre pontosan akkor mikor te elvárod, de arra nem panaszkodtál, hogy nem csinálja meg. Húha havonta megisznak egy üveg bort, ettől alkoholista lenne bármelyikük? Ha hetente isznak meg egy üveggel az is jóval kevesebb mint egy pohár/fő/nap.
És légyszíves ne aggass pszichiátriai jelzőt a nőre, sőt senkire, mert láthatóan halvány lila gőzöd sincs arról, milyen az, aki skizofrén.
A panelban áthallatszódnak a zajok, mindenki tudja, vállalja mikor oda költözik. Ha ennyire zavar titeket, költözzetek ti családi házba a férjeddel, 50+os mintapárként biztos rendelkeztek már a megfelelő egzisztenciával hozzá.
Kérdező, mi ez a házmester tempó?
Az egyetlen jogos panaszod az, hogy a zajos szomszéd a panelban tényleg szörnyű - laktam panelházban, ezt aláírom. Azért lehet szólni, hogy kicsit legyenek halkabbak - de csak udvariasan. Ha meg "mindenkit zavarnak", akkor ott a közös képviselő vagy a társasházi közgyűlés, tessék napirendre venni a témát, normális hangnemben.
DE!
Milyen alapon szólnál te bele a szomszédaid családi életébe, szexuális életébe, gyereknevelésébe és minden másba? Figyeled és jegyzeteled, hogy mit dob ki a kukába? Elárulom: földszinit lakásban élek, rálátok a kukára, mégse tudom, mi a bánatot dobnak ki a ház lakói, mert nem érdekel, nem is rám tartozik. Mi az, hogy majd te kipuhatolod, nem akarnak-e elköltözni? Ugyanannyi joguk van ott élni, mint neked, költözz el te. Nincsenek előjogaid csak azért, mert te régebb óta laksz ott.
Apropó: nálatok a társasházi szabályzatban benne van, hogy csak szombaton délig lehet felmosni a lépcsőházat, utána már nem? Gondolom nem órákig "csapkodja a viledát meg nyomja a felmosóvödör pedálját" a szomszéd... a békés együttélésről papolsz, meg a visszafogottságról, de süt belőled a rosszindulat, mindenki hozzád alkalmazkodjon, mert csak. Hát egy nagy frászt.
(írom mindezt 50 közeliként, csak hogy ne vádolhass azzal, hogy biztos én is kisgyerekes vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!