Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a vèlemènyed erről az anyáròl?

Mi a vèlemènyed erről az anyáròl?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy normális vagy sem. Lassan azt hiszem 1 èves a gyerekük. Sokmindent lehallani...Fèrjèvel nèha jò sokat kiabáltak, cirkuszoltak miután megszült, mèg ajtòcsapkodás is volt...nèha meg hallani, hogy nyikorog a kanapèjuk, ágyuk, nevetnek, eljárnak itthonròo, szexelnek, nèha isznak is, boros üveget dobnak ki havonta, nem durva ez pici baba mellett?? Miòta gyerek van, isznak! Nagyon gyakori, hogy röhögcsèlnek, mint egy boldog család, játszanak, de az anya elèg skizofrèn számomra. Rengetegszer hallottuk, hogy aludj már könyörgöm Dávidkaaa, kèrlek, mi az Isten bajod van, nem bìrom tovább, sìrás stb monològot. Sokszor agresszìvan viselkednek. Már gondolkodom, hogy bejelentem őket. Nèha meg lehallani, hogy ènekel a gyereknek, tapsolnak, játszanak, kergeti, pattog a labda, fogllakozik vele elèg szèpen. A faluban is szeretik őket, illedelmes családnak vannak titulálva, mòdosak is. Sètálni is járnak, akkor elèg csinos a nő, de láttam már full igènytelenben is, amikor papucsban szaladt le a csomagèrt. Nagyon furák, nèha elmebetegeknek tűnnek, nèha meg játszák itt a szèp családot. Nem kedvelem őket, szerintem nagyon nem jò ez a nevelès annak a szerencsètlen gyereknek. Nekem nincs gyerekem, nem is lesz, de ilyenek minek vállaltak, ilyen labilis jellemmel?
2021. nov. 23. 22:50
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
64%

Veszekedés egy családban? Aztán szeretlek, meg szex? Anyu szereti a gyerekét, szépen viselkedik de néha kiborul? Ez szerinted nonszensz? :D Te milyen világban élsz? A lépcsőházi munkát meg elvégzi, lehet nem percre pontosan akkor mikor te elvárod, de arra nem panaszkodtál, hogy nem csinálja meg. Húha havonta megisznak egy üveg bort, ettől alkoholista lenne bármelyikük? Ha hetente isznak meg egy üveggel az is jóval kevesebb mint egy pohár/fő/nap.

És légyszíves ne aggass pszichiátriai jelzőt a nőre, sőt senkire, mert láthatóan halvány lila gőzöd sincs arról, milyen az, aki skizofrén.

A panelban áthallatszódnak a zajok, mindenki tudja, vállalja mikor oda költözik. Ha ennyire zavar titeket, költözzetek ti családi házba a férjeddel, 50+os mintapárként biztos rendelkeztek már a megfelelő egzisztenciával hozzá.

2021. nov. 24. 10:18
 32/34 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, mi ez a házmester tempó?

Az egyetlen jogos panaszod az, hogy a zajos szomszéd a panelban tényleg szörnyű - laktam panelházban, ezt aláírom. Azért lehet szólni, hogy kicsit legyenek halkabbak - de csak udvariasan. Ha meg "mindenkit zavarnak", akkor ott a közös képviselő vagy a társasházi közgyűlés, tessék napirendre venni a témát, normális hangnemben.

DE!

Milyen alapon szólnál te bele a szomszédaid családi életébe, szexuális életébe, gyereknevelésébe és minden másba? Figyeled és jegyzeteled, hogy mit dob ki a kukába? Elárulom: földszinit lakásban élek, rálátok a kukára, mégse tudom, mi a bánatot dobnak ki a ház lakói, mert nem érdekel, nem is rám tartozik. Mi az, hogy majd te kipuhatolod, nem akarnak-e elköltözni? Ugyanannyi joguk van ott élni, mint neked, költözz el te. Nincsenek előjogaid csak azért, mert te régebb óta laksz ott.

Apropó: nálatok a társasházi szabályzatban benne van, hogy csak szombaton délig lehet felmosni a lépcsőházat, utána már nem? Gondolom nem órákig "csapkodja a viledát meg nyomja a felmosóvödör pedálját" a szomszéd... a békés együttélésről papolsz, meg a visszafogottságról, de süt belőled a rosszindulat, mindenki hozzád alkalmazkodjon, mert csak. Hát egy nagy frászt.

(írom mindezt 50 közeliként, csak hogy ne vádolhass azzal, hogy biztos én is kisgyerekes vagyok)

2021. nov. 24. 10:21
 33/34 anonim ***** válasza:
59%
Udvariasan köszön neked mindig a nő, ha találkoztok. Hát tényleg szégyellje el magát, pfejj!
2021. nov. 24. 12:28
 34/34 anonim ***** válasza:
59%
a nő és férje ki neked szomszéd,ex,ismerős,rokon,családtag,osztálytárs,tanár,osztályfönök,igazgato,igazgato helyetes,fönök,munkatárs?
2021. nov. 24. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!