Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a vèlemènyed erről az anyáròl?

Mi a vèlemènyed erről az anyáròl?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy normális vagy sem. Lassan azt hiszem 1 èves a gyerekük. Sokmindent lehallani...Fèrjèvel nèha jò sokat kiabáltak, cirkuszoltak miután megszült, mèg ajtòcsapkodás is volt...nèha meg hallani, hogy nyikorog a kanapèjuk, ágyuk, nevetnek, eljárnak itthonròo, szexelnek, nèha isznak is, boros üveget dobnak ki havonta, nem durva ez pici baba mellett?? Miòta gyerek van, isznak! Nagyon gyakori, hogy röhögcsèlnek, mint egy boldog család, játszanak, de az anya elèg skizofrèn számomra. Rengetegszer hallottuk, hogy aludj már könyörgöm Dávidkaaa, kèrlek, mi az Isten bajod van, nem bìrom tovább, sìrás stb monològot. Sokszor agresszìvan viselkednek. Már gondolkodom, hogy bejelentem őket. Nèha meg lehallani, hogy ènekel a gyereknek, tapsolnak, játszanak, kergeti, pattog a labda, fogllakozik vele elèg szèpen. A faluban is szeretik őket, illedelmes családnak vannak titulálva, mòdosak is. Sètálni is járnak, akkor elèg csinos a nő, de láttam már full igènytelenben is, amikor papucsban szaladt le a csomagèrt. Nagyon furák, nèha elmebetegeknek tűnnek, nèha meg játszák itt a szèp családot. Nem kedvelem őket, szerintem nagyon nem jò ez a nevelès annak a szerencsètlen gyereknek. Nekem nincs gyerekem, nem is lesz, de ilyenek minek vállaltak, ilyen labilis jellemmel?
2021. nov. 23. 22:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
81%
#18 pl a miénkben
2021. nov. 24. 06:59
 22/34 A kérdező kommentje:
Itt sok kisebb települèsen vannak kisebb-nagyobb panelok, nem èrtem mi ebben olyan furcsa. A mi falunkban konkrètan 5 db van, 4 emeletesek. Mindenki ismer mindenkit. Ez a pár 3 ève lakik itt. Eddig nem volt baj, állandòan dolgoztak, a nő diplomás egèzsègügyis, állandòan műszakolt, nem volt gond velük. De amiòta gyerek van borzalmasak. Aki panelban lakik számoljon azzal, hogy másnak is meg kell felelnie. A leveleket sem szedtèk volna össze. Ha ők èpp a hetesek mindig kèsnek a felmosással, mert hát jaj a gyerek. Mindenki szombat dèlben elvègzi, ők nem, ők van, hogy este nyomja a pedált a wiledáa felmosòján. Szerintem nem csak minket háborìtanak fel, csak a többiek nem mernek semmit szòlni, mert elèg nagyszájú a felesèg.
2021. nov. 24. 07:39
 23/34 anonim ***** válasza:
65%

Mintha minket írtál volna le😅

( de mi kertes házban élünk)

Jah ès pálinkásüveg is van…

Sőt bulit is tartunk, akkor akàr karton sör is elmegy meg borok rövidek - nyilvàn nem mi isszuk meg mind…

A nem normàlis:

-Hallgatózol ( laktam panelban.. ez már hallgatózás ott is)

-Figyeled a szemetüket

-ezt így össze tudtad foglalni

2021. nov. 24. 07:57
 24/34 anonim ***** válasza:
66%

"Ismerem az èdesanyját. Biztos meg fogom kèrdezni, hogy a fiataloknak nem lenne jobb helye a nagy családi kertes házban, mert ők sajnálatosan nem panelba valòk. Nem is èrtjük mièrt vettek ott lakást, ha a fèrj anyja egy utcával arrèbb lakik a fèrjèvel egy palotában. Menjenek oda, cirkuszoljanak ott."

Te nagyon szereted az ingyenes utazásokat, ugye? Mert az tuti, hogy ezek után el fognak küldeni a hatnapos mosatlan pitsába 😂

"mi már itt akarunk megöregedni a párommal."

Jelentem, cél teljesítve, a tanyasi 90 éves dédim toleránsabb és modernebb felfogású volt, mint ti.

"A gyereknek is jobb lenne egy kertes házban."

Mint ahogy a hozzád hasonlóknak sem panelben volna a helyük, hanem jobb lenne egy öregek otthonában. Ott aztán semmi nincs azok közül, amik a panelban zavarnak.

2021. nov. 24. 08:05
 25/34 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nem csak minket háborìtanak fel, csak a többiek nem mernek semmit szòlni, mert elèg nagyszájú a felesèg

🤣🤣 Na mert te egyenesen a két szeme közé mondod nekik...

Neked kéne elköltözni onnan, jó messze mindenkitől.

2021. nov. 24. 08:09
 26/34 anonim ***** válasza:
67%

"Eljárnak otthonról, szexelnek"

Kérdező, ezeket te is kipróbálhatnád....

2021. nov. 24. 08:19
 27/34 A kérdező kommentje:
Látom itt senki sem èrti a gondunkat, a felháborodás okát. Mind fiatal, kisgyermekes emberek lehettek. Nem firtatom tovább a tèmát, nekünk ez az álláspontunk a párommal. Őt is zavarja ez a család. Sajnos pont felettünk laknak. Az előző lakòk gyermekmentes, 50 plusszos pár volt, mint mi. A felesègnek kár lenne bármit is mondani, úgy is mindent megmagyaráz. Az anyòsával fogok beszèlni, kipuhatolni nem e terveznek átmenni a családi házba, illetve finoman cèlzok majd rá, hogy zavarják a lakòkat. Mi is eljárunk nèha a párommal, nemi èletünk is van, de diszkrètek vagyunk, nem visìtozunk, minket nem ìgy neveltek!
2021. nov. 24. 08:52
 28/34 anonim ***** válasza:
59%

"Látom itt senki sem èrti a gondunkat, a felháborodás okát."

Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye...

De még csak véletlenül, egy percre se forduljon meg a fejedben, hogy esetleg nálatok van gond a huzalozással. Szép is ez így: ketten a pároddal a világ ellen.

Ha nektek ez így jó, hát hajrá. Legalább majd nem megy el annyi időtök a lépcsőházi bájcsevejekre, mert borítékolható, hogy 1-2 éven belül már köszönni sem fog nektek senki a tömbben.

2021. nov. 24. 08:58
 29/34 anonim ***** válasza:
63%

Megkeseredettek és begyepesedettek vagytok. 🤷‍♀️

Nem a családdal van baj, hanem veletek, nem is kicsi. Anyós remélem karakánabb fajta és úgy elküld a pitsába, hogy ihaj. Tőlem olyat kapnál, hogy nem tennéd az ablakba az tuti, te kotnyeles, okoskodó, életunt agyhalott. 🤦‍♀️

2021. nov. 24. 09:02
 30/34 A kérdező kommentje:
Nem èrtitek, nem èlitek át, nem halljátok, amiket mi. Velük van nem is kicsi gond. Nekem ne mondja senki, hogy normális ez a gyakori hangulatingadozás. 1x szeretlek, 1x kiabálok, csapkodok, 1x minta anya vagyok, mosolygok, másszor napokig nem látni őket kint, kiabál a gyerekre, hogy aludjon estènkènt. Tudtommal ez pszichiátriai eset, mentálisan nem lehet jòl ès mi isszuk a levèt, mert nem lehet pihenni tőlük. Nem èrtitek. Titeket is zavarna egy ilyen szomszèd. Hangosak. Nem vagyunk megkeseredve, csak kulturáltan akarnánk együtt èlni. Van más babás család is a tömbben. Sosem veszekednek, templomba járnak, kulturáltan èlnek 2 gyermekkel. Na ez a nem mindegy. Nem vitatkozom. Egyèbkènt minket a lakòk tisztelnek, egyedül ők mennek el mellettünk egy Jò napot-tal állandòan. Amikor idejöttek sem mutatkoztak be, a felesèg más települèsről jött ide, az èvek alatt 1x sem kezdemènyezett beszèlgetèst.
2021. nov. 24. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!