Mi a vèlemènyed erről az anyáròl?
Nyugi válaszolók, ez kamu.
Csak provokálni akar a kérdező. Pl.:
"Nonszensz. Inkabb beszelek a ferj anyjaval"
Szerintem neked van egy elképzelésed egy normális családról a fejedben (idealizált), és mivel ők nem felelnek meg ennek, furán nézel rájuk.
A te édesanyád mit nem csinált a felsoroltak ezek közül? Valószínűleg mindegyiket csinálta, csak te nem láttad (jó, talán ő nem ivott, az én édesanyám sem)
Az ember hangulata ingadozik, ebben semmi meglepő nincs. Gondolom veled is előfordul, hogy nappal vidám vagy estére pedig nyűgösebb.
Kérdező olyat mondok neked amitől menten felkötöd magad:-D
Mi, míg kicsi volt a gyerek, havonta egyszer ittunk TÖMÉNY alkoholt, szép mennyiségben. A gyereknek mégis két diplomája van, saját lakása, és szoros a kapcsolatunk.
Ha meg te olyan papucs vagy hogy nem mersz visszaszólni a férjednek(már ha valaha nyúlt hozzád pasi és nem a hiánytól savanyodtál be) az a te bajod.
Gáz vagy, az tuti.
Egy időben az én férjemnek is mediterrán diétát kellett követni, helyrerakni a gyomrát. Az a vacsihoz egy pohár bort jelent legalább - nálunk azért nem fogyott el hetente emiatt egy üveg, mert nem bírta töményen, de fröccsként megitta. Nagyon jót tett neki a diéta, időnként újrakezdjük. - pl ilyen okból is fogyhat heti 1 bor. Nem kellene ez alapján ítélkezni... Sőt, apámnak is anno előírta az orvos(!) az 1 pohár vörösbort estére. Nem jóízűen, de megitta, ha már a doki mondta.
Az meg perverz, hogy azután hallgatózol, hogy nyekereg-e az ágy, vagy hogy veszekednek-röhögcsélnek, ami egyébként teljesen normális minden kapcsolatban. Sőt, inkább az ajtót csapkodják mérgesen, mint egymást 😄
Ennyire nincs életed, hogy ezen csámcsogsz? Ha én azt hallom, hogy odafent partiznak az ágyban, akkor felhangosítom a tévét vagy zenét, és nem írogatom ki netre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!