Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a vèlemènyed erről az anyáròl?

Mi a vèlemènyed erről az anyáròl?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy normális vagy sem. Lassan azt hiszem 1 èves a gyerekük. Sokmindent lehallani...Fèrjèvel nèha jò sokat kiabáltak, cirkuszoltak miután megszült, mèg ajtòcsapkodás is volt...nèha meg hallani, hogy nyikorog a kanapèjuk, ágyuk, nevetnek, eljárnak itthonròo, szexelnek, nèha isznak is, boros üveget dobnak ki havonta, nem durva ez pici baba mellett?? Miòta gyerek van, isznak! Nagyon gyakori, hogy röhögcsèlnek, mint egy boldog család, játszanak, de az anya elèg skizofrèn számomra. Rengetegszer hallottuk, hogy aludj már könyörgöm Dávidkaaa, kèrlek, mi az Isten bajod van, nem bìrom tovább, sìrás stb monològot. Sokszor agresszìvan viselkednek. Már gondolkodom, hogy bejelentem őket. Nèha meg lehallani, hogy ènekel a gyereknek, tapsolnak, játszanak, kergeti, pattog a labda, fogllakozik vele elèg szèpen. A faluban is szeretik őket, illedelmes családnak vannak titulálva, mòdosak is. Sètálni is járnak, akkor elèg csinos a nő, de láttam már full igènytelenben is, amikor papucsban szaladt le a csomagèrt. Nagyon furák, nèha elmebetegeknek tűnnek, nèha meg játszák itt a szèp családot. Nem kedvelem őket, szerintem nagyon nem jò ez a nevelès annak a szerencsètlen gyereknek. Nekem nincs gyerekem, nem is lesz, de ilyenek minek vállaltak, ilyen labilis jellemmel?
2021. nov. 23. 22:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
78%

Nyugi válaszolók, ez kamu.

Csak provokálni akar a kérdező. Pl.:

"Nonszensz. Inkabb beszelek a ferj anyjaval"

2021. nov. 23. 23:51
 12/34 A kérdező kommentje:
Nem túrom a szemetet. Korán kelő tìpus vagyok, reggel nagy a csend, a hülye is látná, a szemetes szemben van az ablakommal. Szerintem nekik kellene már szülőkènt viselkedni, csendesen, normálisan èlni, nem dorbèzolni. Aztán csodálkozunk mièrt ilyen semmirekellőek a mai gyerekek. Hát ezèrt. Ha szerintetek ez átlagos èlet nagyon sajnállak titeket ès a gyerekeiteket egyaránt. Ès az ilyeneknek áll feljebb mindig. Beteges.
2021. nov. 23. 23:54
 13/34 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Ismerem az èdesanyját. Biztos meg fogom kèrdezni, hogy a fiataloknak nem lenne jobb helye a nagy családi kertes házban, mert ők sajnálatosan nem panelba valòk. Nem is èrtjük mièrt vettek ott lakást, ha a fèrj anyja egy utcával arrèbb lakik a fèrjèvel egy palotában. Menjenek oda, cirkuszoljanak ott. A gyereknek is jobb lenne egy kertes házban. Többen vagyunk idősebbek ebben a panelban, de mi ki is mondjuk a vèlemènyünket, mi már itt akarunk megöregedni a párommal. Van más babás család rajtuk kìvül, őket alig hallani, visszafogottak! Csak ők ilyen elmebeteg család!
2021. nov. 23. 23:59
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked van egy elképzelésed egy normális családról a fejedben (idealizált), és mivel ők nem felelnek meg ennek, furán nézel rájuk.

A te édesanyád mit nem csinált a felsoroltak ezek közül? Valószínűleg mindegyiket csinálta, csak te nem láttad (jó, talán ő nem ivott, az én édesanyám sem)

Az ember hangulata ingadozik, ebben semmi meglepő nincs. Gondolom veled is előfordul, hogy nappal vidám vagy estére pedig nyűgösebb.

2021. nov. 24. 00:06
 15/34 anonim ***** válasza:
58%
Remélem jól pofán Verne k 😂
2021. nov. 24. 00:08
 16/34 anonim ***** válasza:
94%
Az egyedüli flúgos a sztoriban te vagy.
2021. nov. 24. 01:23
 17/34 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező olyat mondok neked amitől menten felkötöd magad:-D

Mi, míg kicsi volt a gyerek, havonta egyszer ittunk TÖMÉNY alkoholt, szép mennyiségben. A gyereknek mégis két diplomája van, saját lakása, és szoros a kapcsolatunk.

Ha meg te olyan papucs vagy hogy nem mersz visszaszólni a férjednek(már ha valaha nyúlt hozzád pasi és nem a hiánytól savanyodtál be) az a te bajod.

2021. nov. 24. 06:11
 18/34 anonim ***** válasza:
93%
Nekem az a furcsa, hogy elvileg ez panelban játszódik, mégis azt írja a kérdésben,hogy a faluban szeretik őket. Már elnézést, de melyik faluban vannak panelházak?🤔
2021. nov. 24. 06:17
 19/34 anonim ***** válasza:
2021. nov. 24. 06:19
 20/34 anonim ***** válasza:
65%

Gáz vagy, az tuti.

Egy időben az én férjemnek is mediterrán diétát kellett követni, helyrerakni a gyomrát. Az a vacsihoz egy pohár bort jelent legalább - nálunk azért nem fogyott el hetente emiatt egy üveg, mert nem bírta töményen, de fröccsként megitta. Nagyon jót tett neki a diéta, időnként újrakezdjük. - pl ilyen okból is fogyhat heti 1 bor. Nem kellene ez alapján ítélkezni... Sőt, apámnak is anno előírta az orvos(!) az 1 pohár vörösbort estére. Nem jóízűen, de megitta, ha már a doki mondta.

Az meg perverz, hogy azután hallgatózol, hogy nyekereg-e az ágy, vagy hogy veszekednek-röhögcsélnek, ami egyébként teljesen normális minden kapcsolatban. Sőt, inkább az ajtót csapkodják mérgesen, mint egymást 😄

Ennyire nincs életed, hogy ezen csámcsogsz? Ha én azt hallom, hogy odafent partiznak az ágyban, akkor felhangosítom a tévét vagy zenét, és nem írogatom ki netre...

2021. nov. 24. 06:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!