Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meglenne róla a véleményed?

Meglenne róla a véleményed?

Figyelt kérdés

Családon belül van egy kislány, 24 éves. Nagykorú, dolgozik, de borzasztóan arrogáns, agresszív, és amióta diplomás, azóta olyan pökhendi, hogy fel se érjük az orrát.

Hozzá kell tenni, hogy gyerekkorában sok trauma érte. Az apja elhagyta az anyját, de sajnos verte is elég rendesen. A gyerekeket nem, csak az anyjukat. Aztán kialakult egy se veled-se nélküled kapcsolat, amit a gyerekek végignéztek.

Most viszont olyan agresszív ez a kislány, hogy szenteste nekiment az anyjának és a testvéreinek, a fiatalabbik öccse dobta ki az ajtón erővel. A hidegben rótta az utcákat és kiírt közben olyan mocskolódásokat a facebookra a családjáról, hogy megáll az eszem.

Én az általa gyűlölt apja rokona vagyok, tehát már ezer éve letiltott, meg ne mondjak neki semmit (azért az ajándékokat elvárta, de aztán hirtelen eldugult részemről a drága ajándékcsap), így kimaradtam a szórásból, de nekem is megmutatták, hogy mi lett ebből a kislányból.

Most nem tudom, mit gondoljak, mivel érték traumák, az tény, én tudom a legjobban, de azért 24 évesen már nem verheti le a családon (szó szerint), és nem is viselkedhet így.

Szerintem pszichiáternél a helye (de nyilván semmit se fogok mondani, csak elgondolkodtam). Amúgy úgyse menne, mert "nincs őneki aemmi baja".

tegnap 20:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%

Milyen kislány??? Egy felnőtt nő.

És mégis miért ment neki a családjának? Mit is tett? és hogy is bánik vele a családja? Arról persze semmit nem mondasz! Te pletykás vénasszony! Komolyan te csak sumusolni tudsz... Kit érdekel, hogy vadidegen embereknek miről lenne meg a véleménye?

tegnap 20:06
 2/28 A kérdező kommentje:

Nem vagyok még vénasszony, de nekem igenis kislány. Valójában lehet nő, attól nem a státuszát kérdőjeleztem meg, csak én így hívom.

Sehogy nem bánik vele a családja, mert már elköltözött otthonról. Eddig se bántak vele rosszul, nem verték soha. Most viszont a kapcsolatot is alig tartják, a kislány hibájából.

Most hazament, felsorolta a régi sérelmeit, és már meg is torolta.

tegnap 20:09
 3/28 anonim ***** válasza:
75%
24 éves, nem kislány már rég. Felnőtt nő, felelős a tetteiért. Neked semmi közöd hozzá, mehet akár világgá is.
tegnap 20:10
 4/28 A kérdező kommentje:

Nem írhatom ki úgy, hogy "a nő".

Ettől még tartsátok felnőttnek, hiszen az.

Lépjünk már túl ezen.

tegnap 20:11
 5/28 anonim ***** válasza:
39%
Ja ja te vagy az apja rokona. Mármint az új nője. Foglalkozz a saját nyomoroddal, vagy nézz filmet szerintem jobb neked mint más szarát túrni
tegnap 20:11
 6/28 A kérdező kommentje:

Lóf@szt új nője, ROKONA, ez a szó mit mond?

Az apjának nem új nője van, hanem már igen régi, és jól bánik a kislánnyal, ennek ellenére arra a nőre se kíváncsi. Erről ennyit.

tegnap 20:13
 7/28 anonim ***** válasza:
27%
Hát ha kiírnád hogy mostohája akkor mindenki téged szapulna nem a kislányt, te meg a lányt akarod véleményeztetni, rágatni ahol tudod, így vagy te ROKON
tegnap 20:15
 8/28 anonim ***** válasza:
84%

Miért ne írhatnád, hogy nő, ha egyszer az?

Szerintem te ferdítesz az egyik irányba.... csak az érdekel, hogy a nőről milyen pletykákat hallottál, még csak ott sem voltál! De a másik oldal nem érdekel! Nekem rólad van meg a véleményem.

tegnap 20:16
 9/28 anonim ***** válasza:
85%

Óóóó, mintha csak a páromról lenne szó. ^^

Őt is sok trauma érte gyerekkorában, ő nem ért semmit, mert lányként született, a családjában meg csak a fiúgyerek volt a lényeg. Gyűlölték őt, megkeserítették a gyerekkori és fiatalkori éveit is. Ő is gyűlöli a családját. Simán nekimegy az anyjának meg az öccsének is az utcán, ha összefutnak, tettlegességig fajul a dolog. Anno ő is kint mászkált a hidegben, mert nem maradhatott otthon... ezáltal ismerkedtünk meg. 8 éve együtt élünk.

tegnap 20:16
 10/28 anonim ***** válasza:
59%
Továbbra sem kislány.
tegnap 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!