Szülők véleményére lennék kíváncsi, te is aggódnál ha a lányod ilyen lenne?
Igen, aggódnék.
Nekem pl sosem jöttek be a szőke kék szeműek, mégis ilyentől vannak gyerekeim..
Apa vagyok.
Dehogy aggódnék!
1. Az arabok közt is nyilván vannak tisztességes, jóindulatú emberek. És a franciák vagy épp a magyarok között is vannak rosszindulatúak. Ha egy arab mondjuk Franciaországban él, nyilván többé-kevésbé a francia szokások és életforma szerint él. Mert gondolom, ha arab férfival jönnél össze, akkor sem a migránsgettóból keresnél párt magadnak, ugye?
2. A lányom magának választja a párját, nem nekem. Ha ő boldog vele, akkor - azt vallom - a szülőnek TILOS (!!!) belepofáznia. Adott esetben a kulturális különbségekről lehet beszélgetni, vagy ha a férfi tartja a muzulmán vallását, akkor arról, hogy ebből milyen súrlódások lehetnek. De én azt is elfogadnám, ha pl. a lányom miatta áttérne a muzulmán hitre.
Megj.:
Hónapok óta nézem-hallgatom a youtube-on kaukázusi népek dalait, zenéit, táncait. Csodálatos kultúrája van azoknak a népeknek és nálunk szinte senki nem ismeri őket. Szóval én eleve nyitott vagyok az európaitól eltérő kultúrákra.
Nem aggódnék. Örülnék, hogy van, ami érdekli és leköti, hogy tanul.
A párválasztásnál meg csak az érdekelne, hogy milyen ember, hogy hogyan bánik a lányommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!